TVen Bu Şarkı Benim 4. Hafta

4. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Demet Akalın vs Hande Yener

Oy: 0 0.0%
  • Sezen Aksu Şarkıları

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Evet @Bully biricik arkadaşı @mrt-06 düŞündüğü için görevimi hatırlattı.
SON OYLAMA PAZAR 19.00 'da ama sunucumuzun işini kolaylastırmak için bugün oylarınız beklenmekte :
başlamıştır.
@denizz19 @vadikızı@MEnes @Doğu @sokak sanati @yatutarsa@xemrexxx @turkuazz @FaJi @Ahmad@batuhankaralar @Çiğdem- @soo@ozmoturk @Harunnn60 @Maskeli Fedai
@MayısKralı @OzaN @destere @Billy Kane@MasacRE- @Amoureux @Yakamoz-Asi

@MEnes @MasacRE- @xemrexxx @batuhankaralar @ozmoturk

ben gönderdim oylarımı canım😉

Evet @Bully biricik arkadaşı @mrt-06 düŞündüğü için görevimi hatırlattı.
SON OYLAMA PAZAR 19.00 'da ama sunucumuzun işini kolaylastırmak için bugün oylarınız beklenmekte :
@denizz19 @vadikızı@MEnes @Doğu @sokak sanati @yatutarsa@xemrexxx @turkuazz @FaJi @Ahmad@batuhankaralar @Çiğdem- @soo@ozmoturk @Harunnn60 @Maskeli Fedai
@MayısKralı @OzaN @destere @Billy Kane@MasacRE- @Amoureux @Yakamoz-Asi

@MEnes @MasacRE- @xemrexxx @batuhankaralar @ozmoturk
Keşke ismimi vermeseydin yapılan iyilikler gizli kalmalı :A Mütevaziliğime gölge düşmesin :A

Hemen yolluyorum oyumu :F

Keşke ismimi vermeseydin yapılan iyilikler gizli kalmalı :A Mütevaziliğime gölge düşmesin :A

Hemen yolluyorum oyumu :F
hahah :F olsun diyen benim ozaman gölge düşmüyor :A
okadar söylendin oy yollamamışmıydın ?
dinlerken dikat ette modun düşmesin :D
düşerse söyle toparlamaya gelirim :F

@mrt-06 kusura bakma bugün evden çıkmadığım icin 150 küsür yorum yazdım :T: tutamadım çenemi , haftayı 1000 mesajla bitirsem şaşırmayacağım

Oy kullanmayacağım. Yarışmadan da çekiliyorum. Son yaşadığım hüsrandan sonra bir süre yarışmak istemiyorum.

ben sana destek oldum ayoll :A

hem bu yarışmayı bırakma sana telefonun basında bekliyorum gibi güzel bir eser seçtik @mrt-06 ile birlikte :A

Umurumda değil. Neslihan'a yönetici ve jüriler tarafından haksızlık yapıldı. Bu yüzden Kara Sevda'yi bıraktım. O kadar ciddiye aldım. Neyse sağlık olsun biraz kendimi toparlayayım.

Hak veriyorum sana yarışmadan soğuyor insan:(

Ben haksızlık yapıldığını çok net görüyorum. Diziyi bile bırakma kararı aldım o kadar ciddiye almıştım. Utandım nasıl böyle bir sonuç olur diye utanıp diziyi bıraktım..

Umurumda değil. Neslihan'a yönetici ve jüriler tarafından haksızlık yapıldı. Bu yüzden Kara Sevda'yi bıraktım. O kadar ciddiye aldım. Neyse sağlık olsun biraz kendimi toparlayayım.

Ben haksızlık yapıldığını çok net görüyorum. Diziyi bile bırakma kararı aldım o kadar ciddiye almıştım. Utandım nasıl böyle bir sonuç olur diye utanıp diziyi bıraktım..
benim görüşümü biliyorsun cnm sahneyi tam anlamıyla beğenmiştim önceki sahnelerindende daha iyiydi bence ama kafanı toparla evet biz moralini düzeltiriz senin :bhr:

Yarışmada ben elenseydim bu kadar üzülmezdim çünkü Neslihan elenmeyi hak etmedi,finalde olmalıydın bence ama olmadı,diziyi bırakma bence bu şekilde oldu diye bu arada dizi oldukça iyidi son bölümü bence izle diziyi:(

benim görüşümü biliyorsun cnm sahneyi tam anlamıyla beğenmiştim önceki sahnelerindende daha iyiydi bence ama kafanı toparla evet biz moralini düzeltiriz senin :bhr:

Sağol eledin beğenip

Yarışmada ben elenseydim bu kadar üzülmezdim çünkü Neslihan elenmeyi hak etmedi,finalde olmalıydın bence ama olmadı,diziyi bırakma bence bu şekilde oldu diye bu arada dizi oldukça iyidi sın bölümü bence izle diziyi:(

Yok bıraktım. Bir çok alanda etkiledi beni bu sonuç.:(