basta biraz gülme krizine girdim amahe valla yazması kolay oluyorda konuşmaya gelince tutuldum ben ya
basta biraz gülme krizine girdim amahe valla yazması kolay oluyorda konuşmaya gelince tutuldum ben ya
basta biraz gülme krizine girdim ama
bende valla birde konuşmanı duyunca hani bir kaç dili bir arada konuşuyosun
ya doğulu bir bayan gibi geldi sesin
hahahhaha gercektenmi?
ben eskiden bir sirkette calisirdim ve telefonda konusunca beni norvecli saniyorlarmis.Sivem yani dialektim isvecliden cok onlarinkine benziyormus
simdi ben bile kendimden süphe ettim
sende gömdun simdi kiz okadarda kötu türkcemiz yok herhaldeGerçekten bir an düşündüm bu kızın memleketi nereydi diyesonra aklıma geldi he dedim isveçte yaşıyordu ondan dedim güldüm kendimeorda yaşıya yaşıya oralı gibi
oluyorsun cnm
sende gömdun simdi kiz okadarda kötu türkcemiz yok herhalde
Ok öyle olsunYok cnm benim türkçen kötü değil estafrullah hani iki dili bir arada kullanıyosun ya
türkçen doğu şivesi gibi geldi sadece yoksa kötü değildi
Ok öyle olsun
zamani gelince oda olur belki bakacazama çok sevindim sesli konuşunca inşallah bir günde görüntülü konuşuruz görürüz birbirmizi
zamani gelince oda olur belki bakacaz
umarım haftaya kalırım bakalım artıkSuana kadar guzel puanlarim sana nasip oluyor.
bakalim kalirsan haftaya nasil olacak
artık günlerce rahatsın. Etiket azalırOylarimi kullandim. Sarkilarin hepsini tanidigim icin Recap´e önem verdim ve ona göre oylarimi kullandim. Genel olarak tüm sarkilar cok iyiydi ama cok fazla Müslüm vardi ve bu da oylarima yansidi. Herkese basarilar.
ikiside pazarda açıklanacak. en az 4 gün oylama derdin yokHaftasonunu rahat geciririm evet.
Ooooo mis gibi.ikiside pazarda açıklanacak. en az 4 gün oylama derdin yok
hhahah aa hayırr bee öyle şey yaparmıyım ben sanabana burdan seslenmişsin baktım ismim yok ekleyip sildinmi yine
hhahah aa hayırr bee öyle şey yaparmıyım ben sana
@mrt-06 ın seni etiket yaptığı mesajı ben alıntı yapınca ben sana bildirim göndermiş oluyorum forumun tuhaflıkları işte ayoll atacan seni etiketleyince bildirim gitmiyor ben o emsaja alıntı yapınca gidiyor.A
yok cnm birisi seni etiket yaparsa ben o mesaja cevap verirsem seni etiektlemiş oalrak gözüküyorumbazen etiketleyip sonra silincede bildirim gitmiş oluyor yine öyle bişey sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?