TVen Bu Şarkı Benim 4. Hafta

4. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Demet Akalın vs Hande Yener

Oy: 0 0.0%
  • Sezen Aksu Şarkıları

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
:Fbende valla birde konuşmanı duyunca hani bir kaç dili bir arada konuşuyosun
ya doğulu bir bayan gibi geldi sesin:D
:F:F:F:F
hahahhaha gercektenmi? :D
ben eskiden bir sirkette calisirdim ve telefonda konusunca beni norvecli saniyorlarmis.Sivem yani dialektim isvecliden cok onlarinkine benziyormus :A
simdi ben bile kendimden süphe ettim :F

:F:F:F:F
hahahhaha gercektenmi? :D
ben eskiden bir sirkette calisirdim ve telefonda konusunca beni norvecli saniyorlarmis.Sivem yani dialektim isvecliden cok onlarinkine benziyormus :A
simdi ben bile kendimden süphe ettim :F

Gerçekten bir an düşündüm bu kızın memleketi nereydi diye :Fsonra aklıma geldi he dedim isveçte yaşıyordu ondan dedim güldüm kendime :D orda yaşıya yaşıya oralı gibi
oluyorsun cnm

Gerçekten bir an düşündüm bu kızın memleketi nereydi diye :Fsonra aklıma geldi he dedim isveçte yaşıyordu ondan dedim güldüm kendime :D orda yaşıya yaşıya oralı gibi
oluyorsun cnm
sende gömdun simdi kiz okadarda kötu türkcemiz yok herhalde :A

Oylarimi kullandim. Sarkilarin hepsini tanidigim icin Recap´e önem verdim ve ona göre oylarimi kullandim. Genel olarak tüm sarkilar cok iyiydi ama cok fazla Müslüm vardi ve bu da oylarima yansidi. Herkese basarilar. :)

Oylarimi kullandim. Sarkilarin hepsini tanidigim icin Recap´e önem verdim ve ona göre oylarimi kullandim. Genel olarak tüm sarkilar cok iyiydi ama cok fazla Müslüm vardi ve bu da oylarima yansidi. Herkese basarilar. :)
artık günlerce rahatsın. Etiket azalır
gerçi @mrt-06 oylayanlarıda etiketliyor :A

bana burdan seslenmişsin baktım ismim yok ekleyip sildinmi yine :)
hhahah aa hayırr bee öyle şey yaparmıyım ben sana :A :A :A

@mrt-06 ın seni etiket yaptığı mesajı ben alıntı yapınca ben sana bildirim göndermiş oluyorum forumun tuhaflıkları işte ayoll atacan seni etiketleyince bildirim gitmiyor ben o emsaja alıntı yapınca gidiyor :A :A .A

hhahah aa hayırr bee öyle şey yaparmıyım ben sana :A :A :A

@mrt-06 ın seni etiket yaptığı mesajı ben alıntı yapınca ben sana bildirim göndermiş oluyorum forumun tuhaflıkları işte ayoll atacan seni etiketleyince bildirim gitmiyor ben o emsaja alıntı yapınca gidiyor :A :A .A

bazen etiketleyip sonra silincede bildirim gitmiş oluyor yine öyle bişey sandım :)