O zaman bu hafta @sokak sanati'nın yerini sen doldurursun, güzel kavgalar bekliyorum sağol.Sadece "bu haftalik" hit kasabilirsin yani.
O zaman bu hafta @sokak sanati'nın yerini sen doldurursun, güzel kavgalar bekliyorum sağol.Sadece "bu haftalik" hit kasabilirsin yani.
Hayirdir o çingene nerde.O zaman bu hafta @sokak sanati'nın yerini sen doldurursun, güzel kavgalar bekliyorum sağol.
Bilmiyoruz, bir anda kayıplara karıştı.Hayirdir o çingene nerde.
Yine mi.Bilmiyoruz, bir anda kayıplara karıştı.
Arkadaşlar Arabesk&Fantazi seçilecek gibi, sizce cover olsun mu? Özelden de burdan çokca soru geliyor.
Bu arada şarkı seçmekte zorlanan şurdan yardım alabilir, tüm sanatçıların parçaları var bu kategoriye uygun; https://www.izlesene.com/muzik/arabesk/populer-listeler.
@MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @Ahmad @EFE UYSAL @Harunnn60 @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar
sıvacı bu sefer doğruyu söylüyor @mrt-06Cover kesinlikle olmamalı. Cover olunca ne olacağını söyleyeyim ben. Yine bir kısım popçuların yaptığı coverlardan veya pop şarkılarından yapılan coverleri seçecek. Yüksek puanları onlar alacak asıl arabesk yapan sanatçılar geride kalacak bu sefer en iyisi cover olmaması.
Onun bir ayarı yaparız ya tım tıs şarkıları da arabesk sayacak değiliz.sıvacı bu sefer doğruyu söylüyor @mrt-06
arabeski arabesk şarkıcılar değilde bildiiğimiz popçularla söyletirsek arabesk yapmanın hiçbir anlamı bence kalmıyor pop şarkıcılarla yarışmış oluyoruz yine arabesk haftasıysa arabesk ustaları olması lazım yoksa anlamı kalmaz bu haftanın cnm
murat boz tam arabesk söylese ne olucak cnm öyle popçuların söylediğia rabeskleri kabul etme benceOnun bir ayarı yaparız ya tım tıs şarkıları da arabesk sayacak değiliz.
Ne yapsam yaranamıyorum öbür türlü de süre çok uzun diyorsunuz.murat boz tam arabesk söylese ne olucak cnm öyle popçuların söylediğia rabeskleri kabul etme bence
aaa birde bak eski formata dön düşünme süresi alamıyoruz gibi böyle önceden 1 gün düşünme süremiz oluyordu daha oylama sonrası baslatma şarkı seçimini böyle süresiz olmus gibi geldi bana cnm
şansa gördüm bu akşam olucağını şarkı seçiminin ayoll yarın sanıyordum milletin çoğuda şuan emre falan bilmiyordur bence ne ara düşünücek cnm sen eski formata dön sonuclardan sonra yarın baslat onun yarın akşamı seçim olsun böyle çok bunaltır insanlarıNe yapsam yaranamıyorum öbür türlü de süre çok uzun diyorsunuz.Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. 😱
yok türbüşon değil bu defabulduğun şarkıdan çok şarkıyı kim söylüyor onu merak etim yine bir türbüşon yakalarsın
Bütün gün forumdaydılar görmüşerdir şarkı seçme süresini genişletiriz. Ayrıca yarına sarkarsa recap yapma işi Cumartesi'ye kalır, o günde önemli bir işim var, muhtemelen bilgisayardan giremeyeceğim...şansa gördüm bu akşam olucağını şarkı seçiminin ayoll yarın sanıyordum milletin çoğuda şuan emre falan bilmiyordur bence ne ara düşünücek cnm sen eski formata dön sonuclardan sonra yarın baslat onun yarın akşamı seçim olsun böyle çok bunaltır insanları
bu akşam seçelim cnm ben yeni haftayı diyorum eski formattan devam etmek iyidir bence forumda üyelere sorup danısıyoruz geniş zaman lazımBütün gün forumdaydılar görmüşerdir şarkı seçme süresini genişletiriz. Ayrıca yarına sarkarsa recap yapma işi Cumartesi'ye kalır, o günde önemli bir işim var, muhtemelen bilgisayardan giremeyeceğim...
Eski formata dönüp bu sefer de süre çok uzun diyen olursa delirim ona göre.bu akşam seçelim cnm ben yeni haftayı diyorum eski formattan devam etmek iyidir bence forumda üyelere sorup danısıyoruz geniş zaman lazım
hhahaha ben demem cnm diyen olursa oklavamı alırsınEski formata dönüp bu sefer de süre çok uzun diyen olursa delirim ona göre.
Bilmiyoruz, bir anda kayıplara karıştı.
biz gönderdik onuYine mi.Birine triplenmiştir ergen.
Tebi tebi.biz gönderdik onu
Ayol timoş beroşu kovdu buz de sokak totosunu işteTebi tebi.Dönüşü muhteşem olacak sokağımın.
Artık "buz" oldun demek bizliği hak etmiyordun zaten.Ayol timoş beroşu kovdu buz de sokak totosunu işte
Hürrem sultanimiz da ilk 15 yil i leri söyleyememişti sen ne anlarsinArtık "buz" oldun demek bizliği hak etmiyordun zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?