TVen Bu Şarkı Benim 4. Hafta

4. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Demet Akalın vs Hande Yener

Oy: 0 0.0%
  • Sezen Aksu Şarkıları

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

Cover kesinlikle olmamalı. Cover olunca ne olacağını söyleyeyim ben. Yine bir kısım popçuların yaptığı coverlardan veya pop şarkılarından yapılan coverleri seçecek. Yüksek puanları onlar alacak asıl arabesk yapan sanatçılar geride kalacak bu sefer en iyisi cover olmaması.

sıvacı bu sefer doğruyu söylüyor @mrt-06

arabeski arabesk şarkıcılar değilde bildiiğimiz popçularla söyletirsek arabesk yapmanın hiçbir anlamı bence kalmıyor pop şarkıcılarla yarışmış oluyoruz yine arabesk haftasıysa arabesk ustaları olması lazım yoksa anlamı kalmaz bu haftanın cnm

Onun bir ayarı yaparız ya tım tıs şarkıları da arabesk sayacak değiliz.

Onun bir ayarı yaparız ya tım tıs şarkıları da arabesk sayacak değiliz.
murat boz tam arabesk söylese ne olucak cnm öyle popçuların söylediğia rabeskleri kabul etme bence

aaa birde bak eski formata dön düşünme süresi alamıyoruz gibi böyle önceden 1 gün düşünme süremiz oluyordu daha oylama sonrası baslatma şarkı seçimini böyle süresiz olmus gibi geldi bana cnm

Ne yapsam yaranamıyorum öbür türlü de süre çok uzun diyorsunuz.
Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. 😱

Ne yapsam yaranamıyorum öbür türlü de süre çok uzun diyorsunuz.
Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. 😱
şansa gördüm bu akşam olucağını şarkı seçiminin ayoll yarın sanıyordum milletin çoğuda şuan emre falan bilmiyordur bence ne ara düşünücek cnm sen eski formata dön sonuclardan sonra yarın baslat onun yarın akşamı seçim olsun böyle çok bunaltır insanları

Bütün gün forumdaydılar görmüşerdir şarkı seçme süresini genişletiriz. Ayrıca yarına sarkarsa recap yapma işi Cumartesi'ye kalır, o günde önemli bir işim var, muhtemelen bilgisayardan giremeyeceğim...

bu akşam seçelim cnm ben yeni haftayı diyorum eski formattan devam etmek iyidir bence forumda üyelere sorup danısıyoruz geniş zaman lazım

bu akşam seçelim cnm ben yeni haftayı diyorum eski formattan devam etmek iyidir bence forumda üyelere sorup danısıyoruz geniş zaman lazım
Eski formata dönüp bu sefer de süre çok uzun diyen olursa delirim ona göre.