Senin reytinge ihtiyacinmi var ?Reyting yükseltme taktiği ya bende yapacam bunu.
ha ben 2 hafta sonra yoğun is tempoma girince takviye için uygulayabilirsin birşeyler
Senin reytinge ihtiyacinmi var ?Reyting yükseltme taktiği ya bende yapacam bunu.
Sanmıyorum eskisi gibi yüksek değil.Yine çekemeyenler çatlasın tarzı laf ile bitmesinde.
Fazla reyting göz çıkarmaz.Senin reytinge ihtiyacinmi var ?
ha ben 2 hafta sonra yoğun is tempoma girince takviye için uygulayabilirsin birşeyler
haklısınSanmıyorum eskisi gibi yüksek değil.
Fazla reyting göz çıkarmaz.
@sokak sanati bugün çeneyi iyi çalıştır
benim hevesi kırmıştın ben dışardan takip edecem seni
haklısınnekadar reyting okadar para
Sana daha önce hediye verdimmi bilmiyorum ama özenecem hediyelerimeNerde ne var bugün.
Hee o yarına kalır yada geceye.
Sana daha önce hediye verdimmi bilmiyorum ama özenecem hediyelerime
Burda yaptımPuanlar ile yapmanı tercih ederim.
bakarız 😛 1 puandan kurtuldun. 2 yi atlatırmısın bakacam
Dedim sana reyting yükseltme amaçlı işte, öyle açıklama mı olur.
evet puan olarak ilk 3
yanliz 3 tane tam puan aldi, belki tam puanimida almis olabilirsin
evet puan olarak ilk 3
yanliz 3 tane tam puan aldi, belki tam puanimida almis olabilirsin
bakarız 😛 1 puandan kurtuldun. 2 yi atlatırmısın bakacam
kötülerin sunuculuk yaptığı yarışmada ne işim olur@destere istemiyorum dedi.
güzel düşünmüşsün ama @sokak sanati nı baltalamışsınCeline Dion benim fikrimdi
Zaten ingilizce 90lar denince ilk bu iki sarki gelir aklima.
Hani ateşkes yapmıştık yine kötü olmuşum.kötülerin sunuculuk yaptığı yarışmada ne işim olurben @Çiğdem- e adadım kendimi o nereye ben orayaama hogatha bir puanı fazla gördü bize o yüzden onuda terkettim şu an boştayım ilk bana cilve yapan kıza kendimi teslim edeceğim
güzel düşünmüşsün ama @sokak sanati nı baltalamışsınbu tarzı sevenler hep celine i ilk sıraya whitney i ikinci sıraya atacak
o zaman mermim bitmişti mecbur kalmıştımHani ateşkes yapmıştık yine kötü olmuşum.
Sayemde This Is Us gibi güzel bir diziyle kucaklaştın hala beni kötü bil. .sso zaman mermim bitmişti mecbur kalmıştımşimdi 10 tane yedek şarjör aldım yanıma atış serbest
ne sayendesi zaten sen söylemesende bir gün keşfederdimSayemde This Is Us gibi güzel bir diziyle kucaklaştın hala beni kötü bil. .ss
Belki de denk gelmezdin belli mi olu?ne sayendesi zaten sen söylemesende bir gün keşfederdimsadece üç gün önce keşfetmeme yol açtınbak ben dediğin diziden ardarda üç beş bölüm izledim sen hala good behavior un tek bölümünü izlemedin ? sözünde durmaman büyük ayıp
bahaneler kum gibiBelki de denk gelmezdin belli mi olu?
Yarın erken kalkmam gerekiyor o yüzden bugün izleyemem artık.Yarın gece izlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?