TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
çenemi yine iyi çalıştırdım bugün. az dinleneyim şimdi :D

kötülerin sunuculuk yaptığı yarışmada ne işim olur :) ben @Çiğdem- e adadım kendimi o nereye ben oraya :) ama hogatha bir puanı fazla gördü bize o yüzden onuda terkettim şu an boştayım ilk bana cilve yapan kıza kendimi teslim edeceğim :)

Celine Dion benim fikrimdi :A
Zaten ingilizce 90lar denince ilk bu iki sarki gelir aklima.
güzel düşünmüşsün ama @sokak sanati nı baltalamışsın:) bu tarzı sevenler hep celine i ilk sıraya whitney i ikinci sıraya atacak :)

kötülerin sunuculuk yaptığı yarışmada ne işim olur :) ben @Çiğdem- e adadım kendimi o nereye ben oraya :) ama hogatha bir puanı fazla gördü bize o yüzden onuda terkettim şu an boştayım ilk bana cilve yapan kıza kendimi teslim edeceğim :)

güzel düşünmüşsün ama @sokak sanati nı baltalamışsın:) bu tarzı sevenler hep celine i ilk sıraya whitney i ikinci sıraya atacak :)
Hani ateşkes yapmıştık yine kötü olmuşum. :)

Sayemde This Is Us gibi güzel bir diziyle kucaklaştın hala beni kötü bil. .ss
ne sayendesi zaten sen söylemesende bir gün keşfederdim :) sadece üç gün önce keşfetmeme yol açtın :) bak ben dediğin diziden ardarda üç beş bölüm izledim sen hala good behavior un tek bölümünü izlemedin ? sözünde durmaman büyük ayıp :)

ne sayendesi zaten sen söylemesende bir gün keşfederdim :) sadece üç gün önce keşfetmeme yol açtın :) bak ben dediğin diziden ardarda üç beş bölüm izledim sen hala good behavior un tek bölümünü izlemedin ? sözünde durmaman büyük ayıp :)
Belki de denk gelmezdin belli mi olu? :)

Yarın erken kalkmam gerekiyor o yüzden bugün izleyemem artık. :( Yarın gece izlerim. :A

Belki de denk gelmezdin belli mi olu? :)

Yarın erken kalkmam gerekiyor o yüzden bugün izleyemem artık. :( Yarın gece izlerim. :A
bahaneler kum gibi :)
sen etiketlemesende @xemrexxx topacı bir yerden pırtlatırdı haberi :) ama ilk sezonu izlediği halde sessiz kalmış haber ulaştırmamıştı hayret ettim :)