hemen panikleme zaten oy göndermiyorumsen oy falan verme ayoll yoksa oklavayla kovalarım seni sonuclar açıklanırken
hemen panikleme zaten oy göndermiyorumsen oy falan verme ayoll yoksa oklavayla kovalarım seni sonuclar açıklanırken
Sende 90lar yıllarında çocuk oldun çizgi film yerine araba ile büyüdüğünü biliyorum geçmişini inkar etme ayollhemen panikleme zaten oy göndermiyorumkötü kötü şarkılarla milletin kulağını delik deşik edebilirsin
ben whitney i geçen olmaz diyordumda celine dion u dinleyince fikrim değişti celine dion bu rakipleriyle top gibi oynarGösterip vermemek oluyor bu ama destere..
ama o zamanda kızları dinliyordum folish kazanovayla gelseydin keşkeSende 90lar yıllarında çocuk oldun çizgi film yerine araba ile büyüdüğünü biliyorum geçmişini inkar etme ayoll
yıldız teyzenin karpuzlu şarkısıyla gelsen ilk üçe girecektinaslında tam puanım belliydi çocukken barış manço şarkıları hariç en çok dinlediğim bir şarkı vardı içlerinde ama o da ne bir anda bir efsanetül mefsane duydum öteki şarkı ikinci sıraya düştü
ben whitney i geçen olmaz diyordumda celine dion u dinleyince fikrim değişti celine dion bu rakipleriyle top gibi oynarkadında muhteşem ses var şarkıda harika
ama o zamanda kızları dinliyordum folish kazanovayla gelseydin keşke
Kesin zirveden beni atmışsındır ön yargılı pis oylarınla ben daha oy vermemiştim iyiki sana bir değerlendirme yapacam ayollaslında tam puanım belliydi çocukken barış manço şarkıları hariç en çok dinlediğim bir şarkı vardı içlerinde ama o da ne bir anda bir efsanetül mefsane duydum öteki şarkı ikinci sıraya düştü
zaten jüriler berbatİşte forum hakkını yer bu ikilinin baksana kötü yorum yapan boy boy..
zaten jüriler berbatbir ben vardım içlerinde kaliteli olanbende çıkınca kalitesizlik tavan yapmış
zaten jüriler berbatbir ben vardım içlerinde kaliteli olanbende çıkınca kalitesizlik tavan yapmış
Benim yarışmalarım dısında kullanmıcakmıs ayoll kadrolu juri başkanım olarak takdir ettim doğrusuOy ver o zaman
Benim yarışmalarım dısında kullanmıcakmıs ayoll kadrolu juri başkanım olarak takdir ettim doğrusu@destere nin kullanım hakkı şuan sadece bende
2 ay bitmeden senin yarışmanada uğramam hogathaBenim yarışmalarım dısında kullanmıcakmıs ayoll kadrolu juri başkanım olarak takdir ettim doğrusu@destere nin kullanım hakkı şuan sadece bende
yarismacilara sorarsan herkes isine geleni söyler.Sayıyım mı?@Ahmad
Hele bir kullanma ayolll basına gelecekleri bliyorsun2 ay bitmeden senin yarışmanada uğramam hogatha
Celine Dion benim fikrimdiben whitney i geçen olmaz diyordumda celine dion u dinleyince fikrim değişti celine dion bu rakipleriyle top gibi oynarkadında muhteşem ses var şarkıda harika
ama o zamanda kızları dinliyordum folish kazanovayla gelseydin keşke
yıldız teyzenin karpuzlu şarkısıyla gelsen ilk üçe girecektin
2 ay bitmeden senin yarışmanada uğramam hogatha
hahaha yarışma döneminde bir göz kırpıp bir kaç kağıta imza attırmıştım @destere ye sadece benim yaırşmalarımın tapulu malı oldu yanı cnmBende kotası çok sanırdım destereyi. Düşük limitli çıktı bu.
bu şarkıyıda beğeneceğini biliyordum aslında bu şarkının nakaratını dinleyipte kayıtsız kalmak çok zor,müzik zevkinin çok iyi olduğunu bir kez daha kanıtladın iyi yorumların için teşekkürlerOylarimi kullandim, 3 tane harika sarki benden tam puan aldi.
Bu hafta ilk bas juri haftasi oldugum icin herkese bol keseden puan geldi lakin 11 puan hic bir sarkiciya nasip olmadi
Herkes cift haneli puan almadi
Oylarim aciklanirken siralamaya bakmayin puana bakincunku ayni puani alan cok kisi oldu.
@Bully zirveyi kaybettin malesef ama kac puan ogün görürsün
@EFE UYSAL cift haneli puanlara kavustun
@xemrexxx acaba hangi hafta begenmeyecegim bir parcayla geleceksin
@sokak sanati ve @FaJi az cok tahmin ediyorsunuzdur güzel puanlar aldiginizi
@turkuazz en sevdigim Gülsen sarkisiyla gelmissin, güzel puani aldin
@Çiğdem- Mustinin efsane sarkisi, kötu puan vermek haddime degildi
@denizz19 yorum yok sana zaten Yildizlarda oylari ilk görensin
bu arada Yildizlar demisken bu yorumu okuyanlar orda oylari kullansinlar
Herkes puanimdan memnun olmali ama tabi illaki kulp takip niye benimki 2-3 puan kirildi diye sitem edenlerde olurda simdiden diyeyim, haftaya o puanlari mumla ararsinizilk ve son bonkör davranisim olacak
Ben bu sarkiyi bir baskasinada önermistimbu şarkıyıda beğeneceğini biliyordum aslında bu şarkının nakaratını dinleyipte kayıtsız kalmak çok zor,müzik zevkinin çok iyi olduğunu bir kez daha kanıtladın iyi yorumların için teşekkürler
Ben bu sarkiyi bir baskasinada önermistimbu şarkıyıda beğeneceğini biliyordum aslında bu şarkının nakaratını dinleyipte kayıtsız kalmak çok zor,müzik zevkinin çok iyi olduğunu bir kez daha kanıtladın iyi yorumların için teşekkürler
normalde şarkıların paylaşıldığı haftada senin şarkı önerilerini yaptığını fark ediyorum,eurovision haftasındada,düet haftasındada yorumların oluyordu öneri olarak bu haftayı sanırım fark etmedim ama bu şarkıyı önermiş olmana çok daha sevindimBen bu sarkiyi bir baskasinada önermistim
Ben bu sarkiyi bir baskasinada önermistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?