TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
aslında tam puanım belliydi çocukken barış manço şarkıları hariç en çok dinlediğim bir şarkı vardı içlerinde ama o da ne bir anda bir efsanetül mefsane duydum öteki şarkı ikinci sıraya düştü:A

Gösterip vermemek oluyor bu ama destere..
ben whitney i geçen olmaz diyordumda celine dion u dinleyince fikrim değişti celine dion bu rakipleriyle top gibi oynar:) kadında muhteşem ses var şarkıda harika :)

Sende 90lar yıllarında çocuk oldun çizgi film yerine araba ile büyüdüğünü biliyorum geçmişini inkar etme ayoll :A :A :A
ama o zamanda kızları dinliyordum folish kazanovayla gelseydin keşke :)

aslında tam puanım belliydi çocukken barış manço şarkıları hariç en çok dinlediğim bir şarkı vardı içlerinde ama o da ne bir anda bir efsanetül mefsane duydum öteki şarkı ikinci sıraya düştü:A
yıldız teyzenin karpuzlu şarkısıyla gelsen ilk üçe girecektin :)

ben whitney i geçen olmaz diyordumda celine dion u dinleyince fikrim değişti celine dion bu rakipleriyle top gibi oynar:) kadında muhteşem ses var şarkıda harika :)

İşte forum hakkını yer bu ikilinin baksana kötü yorum yapan boy boy..

Kesin zirveden beni atmışsındır ön yargılı pis oylarınla ben daha oy vermemiştim iyiki sana bir değerlendirme yapacam ayoll :A :A :A

yıldız teyzenin karpuzlu şarkısıyla gelsen ilk üçe girecektin :)
Celine Dion benim fikrimdi :A
Zaten ingilizce 90lar denince ilk bu iki sarki gelir aklima.

Oylarimi kullandim, 3 tane harika sarki benden tam puan aldi.
Bu hafta ilk bas juri haftasi oldugum icin herkese bol keseden puan geldi lakin 11 puan hic bir sarkiciya nasip olmadi :A
Herkes cift haneli puan almadi :)
Oylarim aciklanirken siralamaya bakmayin puana bakin :) cunku ayni puani alan cok kisi oldu.
@Bully zirveyi kaybettin malesef ama kac puan ogün görürsün
@EFE UYSAL cift haneli puanlara kavustun
@xemrexxx acaba hangi hafta begenmeyecegim bir parcayla geleceksin :D
@sokak sanati ve @FaJi az cok tahmin ediyorsunuzdur güzel puanlar aldiginizi
@turkuazz en sevdigim Gülsen sarkisiyla gelmissin, güzel puani aldin
@Çiğdem- Mustinin efsane sarkisi, kötu puan vermek haddime degildi :D
@denizz19 yorum yok sana zaten Yildizlarda oylari ilk görensin :D
bu arada Yildizlar demisken bu yorumu okuyanlar orda oylari kullansinlar :A
Herkes puanimdan memnun olmali ama tabi illaki kulp takip niye benimki 2-3 puan kirildi diye sitem edenlerde olurda simdiden diyeyim, haftaya o puanlari mumla ararsiniz :D ilk ve son bonkör davranisim olacak :A

Oylarimi kullandim, 3 tane harika sarki benden tam puan aldi.
Bu hafta ilk bas juri haftasi oldugum icin herkese bol keseden puan geldi lakin 11 puan hic bir sarkiciya nasip olmadi :A
Herkes cift haneli puan almadi :)
Oylarim aciklanirken siralamaya bakmayin puana bakin :) cunku ayni puani alan cok kisi oldu.
@Bully zirveyi kaybettin malesef ama kac puan ogün görürsün
@EFE UYSAL cift haneli puanlara kavustun
@xemrexxx acaba hangi hafta begenmeyecegim bir parcayla geleceksin :D
@sokak sanati ve @FaJi az cok tahmin ediyorsunuzdur güzel puanlar aldiginizi
@turkuazz en sevdigim Gülsen sarkisiyla gelmissin, güzel puani aldin
@Çiğdem- Mustinin efsane sarkisi, kötu puan vermek haddime degildi :D
@denizz19 yorum yok sana zaten Yildizlarda oylari ilk görensin :D
bu arada Yildizlar demisken bu yorumu okuyanlar orda oylari kullansinlar :A
Herkes puanimdan memnun olmali ama tabi illaki kulp takip niye benimki 2-3 puan kirildi diye sitem edenlerde olurda simdiden diyeyim, haftaya o puanlari mumla ararsiniz :D ilk ve son bonkör davranisim olacak :A
bu şarkıyıda beğeneceğini biliyordum aslında bu şarkının nakaratını dinleyipte kayıtsız kalmak çok zor,müzik zevkinin çok iyi olduğunu bir kez daha kanıtladın iyi yorumların için teşekkürler:)

bu şarkıyıda beğeneceğini biliyordum aslında bu şarkının nakaratını dinleyipte kayıtsız kalmak çok zor,müzik zevkinin çok iyi olduğunu bir kez daha kanıtladın iyi yorumların için teşekkürler:)
Ben bu sarkiyi bir baskasinada önermistim :)

normalde şarkıların paylaşıldığı haftada senin şarkı önerilerini yaptığını fark ediyorum,eurovision haftasındada,düet haftasındada yorumların oluyordu öneri olarak bu haftayı sanırım fark etmedim ama bu şarkıyı önermiş olmana çok daha sevindim:)