TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
O zaman niye gizem yaratıyorsun bu kadar. :A

Harun 6. Haftada falan 3 tane şarkı gösterdi bana. Loca loca, la la la bir tane daha vardı ve çiğdem en kötü lalala demiş o şarkıyı o yüzden hemen harcadı ve 1. Yada 2. Oldu ben ise en iyi la la la demiştim. Diğer 2 şarkı ise benim kötü dediğim Çiğdemin iyi dediği. 8. Hafta ve 9. Hafta onları kullandı elendi beni dinlese MS finali farklı olabilirdi. Çiğdem'in gazı derken bunu kast ettim:A

Harun 6. Haftada falan 3 tane şarkı gösterdi bana. Loca loca, la la la bir tane daha vardı ve çiğdem en kötü lalala demiş o şarkıyı o yüzden hemen harcadı ve 1. Yada 2. Oldu ben ise en iyi la la la demiştim. Diğer 2 şarkı ise benim kötü dediğim Çiğdemin iyi dediği. 8. Hafta ve 9. Hafta onları kullandı elendi beni dinlese MS finali farklı olabilirdi. Çiğdem'in gazı derken bunu kast ettim:A
Abovvvv işte bu yüzden kimseye öneride bulunmuyorum. :A

@Harunnn60 sen bilirsin ben yine tavsiye mi yapayım. Bir yanda oscar adayı şarkı var muhtemelen kazandı diğer yanda MS'de kötü puan alan şarkı.:A

@Harunnn60 sen bilirsin ben yine tavsiye mi yapayım. Bir yanda oscar adayı şarkı var muhtemelen kazandı diğer yanda MS'de kötü puan alan şarkı.:A
sen yanlıs hatırlıyorsun ms deki durumunu ayoll bunak :A :A :A

Bir şey sorcam @vadikızı yok, nasıl bir çözüm bulcaksın? @denizz19 Aynı durum bende yaşıycam sanırım, @Billy Kane'de. :T:
Burada sıkıntı olmazkı cnm çünkü elenmişti yıldızlar ayrısıyorda sıkıntı olur :F

sen yanlıs hatırlıyorsun ms deki durumunu ayoll bunak :A :A :A

Burada sıkıntı olmazkı cnm çünkü elenmişti yıldızlar ayrısıyorda sıkıntı olur :F
Ben de onu diyorum işte. :F Nasıl bir çözüm bulunacak eğer direkt elenirse kötü bir sahne seçerim. :A Billy Kane de yok...

Ben de onu diyorum işte. :F Nasıl bir çözüm bulunacak eğer direkt elenirse kötü bir sahne seçerim. :A Billy Kane de yok...
sahnesini sunucu seçer -5 alır oy yollamazsada -10 alır :A

Şu musicsurvivor 2.sezon çeyrek final haftasını bulabilirmisin ayoll sertap hangi şarkıyla elenmişti görleim @sokak sanati @Harunnn60 :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan