pompyce konuşuyor gibiyiz sanki bizden bahsederkenBizin bizliğini anlayamamışsın maalesef hala birde biziz diyorsun yazık yazık yazık.
pompyce konuşuyor gibiyiz sanki bizden bahsederkenBizin bizliğini anlayamamışsın maalesef hala birde biziz diyorsun yazık yazık yazık.
Belki de felsemizin özü pompy'dir.pompyce konuşuyor gibiyiz sanki bizden bahsederken
Gözüme girdin hadi yine iyisin.
Seni zevkliler kitlesine add yapalım.
Daha 1 saate yakın var.Yani gözunde değildik demekneyse
Geldim @mrt-06
Herkes nerde baslamadıkmı?
huhu yanlızım konuda
yanlış yerdemiyim ?
22 idi ya saatler karıştı
neyse ben gideyim yine
ya misafir geldi ben dedim en azindan gidip bi varligimi hissettireyim dedim. saatimiz 7 ya kafam gittiDaha 1 saate yakın var.
Yine mi misafir geldi o zaman bu akşam sende yoksun.ya misafir geldi ben dedim en azindan gidip bi varligimi hissettireyim dedim. saatimiz 7 ya kafam gitti
yok bakarım yine.Yine mi misafir geldi o zaman bu akşam sende yoksun.
İyi o zaman bekleriz.yok bakarım yine.
kalabalikiz. annemlerde varlar onlar sohbet ederken ben arada girerim. şuan ders yapiyorum arkadasin cocuğuyla
Sence kaçıncı olmuşsundur.arabamızın içinde bekliyoruz ayoll
1.sıradan aşşağısı kesmez 2.bile olsam memnun olmucamİyi o zaman bekleriz.
Sence kaçıncı olmuşsundur.
1.sıradan aşşağısı kesmez 2.bile olsam memnun olmucam
bir anticilik dönmüş olabilir ama yolumuzda duranı ezip geçmeye geliyoruz ayoll
Bakalım nasıl sonuçlar çıkacak, umarım beklediğinden düşük gelirse kavga çıkmaz.1.sıradan aşşağısı kesmez 2.bile olsam memnun olmucam
bir anticilik dönmüş olabilir ama yolumuzda duranı ezip geçmeye geliyoruz ayoll
Bakalım nasıl sonuçlar çıkacak, umarım beklediğinden düşük gelirse kavga çıkmaz.
Sonuclara az kaldı @MayısKralı sana not düştümCandana kaç verdin
Sonuclara az kaldı @MayısKralı sana not düştüm
ben kavga etmem cnm ama düşük verenleri yolda görmiyeyim araba sürmesinide bilmiyorum sonucunu bilemiyorum yanı@mrt-06
@sokak sanati da yok bu hafta kavgayı kim edecek o zaman.Sonuclara az kaldı @MayısKralı sana not düştüm
ben kavga etmem cnm ama düşük verenleri yolda görmiyeyim araba sürmesinide bilmiyorum sonucunu bilemiyorum yanı@mrt-06
aaa sen biliyormusun bu sokak sanatının olayını sonuclardan sonra bliyorsan kutumuzdan söylesene merak ettim yarışma için yaptığını sanmıyorum okadar özen göstermiyordu çünkü
Sen pek katılmıyorsun diye demedim yoksa tabii ki senin de potansiyelin oldukça yüksek.Ben neyim burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?