Haticeye değil neticeye bakalımo diziye %2 kalite gelse topluca ölür tüm set bünyeleri kaldırmaz
sizi yerinizden ettik
@mrt-06 keşke 20de başlasaydın 😛
Haticeye değil neticeye bakalımo diziye %2 kalite gelse topluca ölür tüm set bünyeleri kaldırmaz
Hem bu var hem itiraflar var özel mesaj kutum çok karıştı.Kalite Aşk ve Maviden sorulur
Senin Öm etkinliklerden dolayı kalabalıktır haklısın yani
ben az ve öz Öm yazarım
Yemek yemem gerekiyor. .ss
senin Öm karışık, benimde kafam karıştı.Hem bu var hem itiraflar var özel mesaj kutum çok karıştı.
Yemek yemem gerekiyor. .ss
bize biz demen özellikle bunu sahte biz @mrt-06 nın konusunda demen hoşumuza gitti
haha konuyu nereye bağladıbize biz demen özellikle bunu sahte biz @mrt-06 nın konusunda demen hoşumuza gitti
ayrıca biz kendimiz salı gününü ziyaret etmek istedik kalitesi düşmüş salının survivorla düzeltmek lazım dedik
bizden iyi bilecek değilsin kedimiz elizabeth bile senden iyi bilirhaha konuyu nereye bağladı
hadi canım bahaneye bak, şutlandık demiyorda kendimiz salıyı istedik diyor.
bu aynı şey gibi hani kavulan kişi der ya kovulmadım ben istifa ettim diye
aynısı
haha ismi ne güzel
neyse ben this is us izlemeye gidiyorum @destere bile 2 günde 10 bölüm izledi sana da tavsiye ederimhaha ismi ne güzel
he canım ben sizden daha iyi biliyorum 😉
cezani bulmuşsun, FOX mu yoksa Atv mi?
ben burdaki etkinliklerden vakit bulamıyorum.neyse ben this is us izlemeye gidiyorum @destere bile 2 günde 10 bölüm izledi sana da tavsiye ederim
2 haftadır yoksunuz bence yayından kaldırıldı dizi.bize biz demen özellikle bunu sahte biz @mrt-06 nın konusunda demen hoşumuza gitti
ayrıca biz kendimiz salı gününü ziyaret etmek istedik kalitesi düşmüş salının survivorla düzeltmek lazım dedik
İtirafları gelecek Cuma'ya ertelenebilir, bu Cuma galiba işim çıkacak. .sssenin Öm karışık, benimde kafam karıştı.
bu hafta 100% yine en çok mesaj yazan olacam. çok fazla etkinlik var. itiraflar ve Cumartesi yıldizlar ve Şarkıda yine var.
korkmaya başladım kendimden artık
tamam sana hangi zaman uyuyorsa artık.2 haftadır yoksunuz bence yayından kaldırıldı dizi.
İtirafları gelecek Cuma'ya ertelenebilir, bu Cuma galiba işim çıkacak. .ss
ben çift puan verdimOh yetişdim sonuçlara.
Bekliyoruz bakalım.
Hiç iyi yorum gelmedi, ya elenecem ya da son 3'e kalacam bu hafta o kesin gibi. Zevksiz tayfa basmışdır düşük puanları.
tüm istanbulu yakarak dönüyoıruz2 haftadır yoksunuz bence yayından kaldırıldı dizi.
İtirafları gelecek Cuma'ya ertelenebilir, bu Cuma galiba işim çıkacak. .ss
hadsiz senin dilini keserizben burdaki etkinliklerden vakit bulamıyorum.
bu gidişle senin oyuncu etkinliklerine oy kullanamayabilirimdizilerim birikti
Ama bu hafta olması için çaba göstercem kısmet.tamam sana hangi zaman uyuyorsa artık.
ben çift puan verdim
Gözüme girdin hadi yine iyisin.tamam sana hangi zaman uyuyorsa artık.
ben çift puan verdim
Dizide Hülya Avşar artık yok, bizimizi kirletme.tüm istanbulu yakarak dönüyoıruz
hadsiz senin dilini keseriz
bizin gücü kaliteden gelir bir kereDizide Hülya Avşar artık yok, bizimizi kirletme.
Bizin bizliğini anlayamamışsın maalesef hala birde biziz diyorsun yazık yazık yazık.bizin gücü kaliteden gelir bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?