Bundan bahsetmişti zaten. Bir de konunun başlarında ben hariç herkese başarılar dilemiş ama bana tam puan vermiş. Bu bence objektifliktir.BAH'ın ilk adı Hayat Gibi olacaktı ona vermiştir ne objektifliği.@Aserat
Kuyusunu kazmadım ama Ahmed’in de gönlünü alırım seninkini aldığım gibi.![]()
2...@Forumdash
4 puan Toygar Işıklı
3 puan Sezen Aksu(istemesem de)
2 puan Kazım Koyuncu (miss gibi Gülşen önerdik)
1 puan Yalın (olmuyor yalınla olmuyor)
Ben yüksek başladım içim rahat değil.![]()
Bir ilk olacak benim için.Nude at, barışayım.![]()
Bak işte sinir etmeyince ne tatlı oluyorsun bırak şu yılanlıkları.Bundan bahsetmişti zaten. Bir de konunun başlarında ben hariç herkese başarılar dilemiş ama bana tam puan vermiş. Bu bence objektifliktir.![]()
Dibimde...1. Puan Durumu:22 | Ahmed | Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum
20 | xBUGRAx | Yalın - Her Şey Sensin
18 | dreamy | Toygar Işıklı - Hayat Gibi
17 | mrt-06 | Sezen Aksu - Tutuklu
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Hala benim kuyumu kaz pes.Dibimde...
1. Puan Durumu:22 | Ahmed | Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum
20 | xBUGRAx | Yalın - Her Şey Sensin
18 | dreamy | Toygar Işıklı - Hayat Gibi
17 | mrt-06 | Sezen Aksu - Tutuklu
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Bıktım şu kadından müzik mafyası.Ben Sezen Aksu'nun sıçrama yapacağını düşünüyorum. Siz ikinizden emin değilim. 3-4 puan ile biriniz kazanacak.![]()
Cnm ba.ka yolu yok zaten, birimiz kalcaz.Hala benim kuyumu kaz pes.![]()