Bundan bahsetmişti zaten. Bir de konunun başlarında ben hariç herkese başarılar dilemiş ama bana tam puan vermiş. Bu bence objektifliktir.BAH'ın ilk adı Hayat Gibi olacaktı ona vermiştir ne objektifliği. @Aserat
Kuyusunu kazmadım ama Ahmed’in de gönlünü alırım seninkini aldığım gibi.
2...@Forumdash
4 puan Toygar Işıklı
3 puan Sezen Aksu (istemesem de)
2 puan Kazım Koyuncu (miss gibi Gülşen önerdik )
1 puan Yalın (olmuyor yalınla olmuyor )
Ben yüksek başladım içim rahat değil.
Bir ilk olacak benim için.Nude at, barışayım.
Bak işte sinir etmeyince ne tatlı oluyorsun bırak şu yılanlıkları.Bundan bahsetmişti zaten. Bir de konunun başlarında ben hariç herkese başarılar dilemiş ama bana tam puan vermiş. Bu bence objektifliktir.
Dibimde...1. Puan Durumu:22 | Ahmed | Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum
20 | xBUGRAx | Yalın - Her Şey Sensin
18 | dreamy | Toygar Işıklı - Hayat Gibi
17 | mrt-06 | Sezen Aksu - Tutuklu
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Hala benim kuyumu kaz pes.Dibimde...
1. Puan Durumu:22 | Ahmed | Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum
20 | xBUGRAx | Yalın - Her Şey Sensin
18 | dreamy | Toygar Işıklı - Hayat Gibi
17 | mrt-06 | Sezen Aksu - Tutuklu
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Bıktım şu kadından müzik mafyası.Ben Sezen Aksu'nun sıçrama yapacağını düşünüyorum. Siz ikinizden emin değilim. 3-4 puan ile biriniz kazanacak.
Cnm ba.ka yolu yok zaten, birimiz kalcaz.Hala benim kuyumu kaz pes.