Evde değilim henüz.
Yatakları ayırmayı planlıyormuş.Kos gel, napiyorsun aksam aksam disarda exin trip atar belki.@Forumdash
Evde değilim henüz.
Yatakları ayırmayı planlıyormuş.Kos gel, napiyorsun aksam aksam disarda exin trip atar belki.@Forumdash
6 puan...3. Puan Durumu:
57 | xBUGRAx | Yalın - Her Şey Sensin
56 | mrt-06 | Sezen Aksu - Tutuklu
51 | Ahmed | Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum
48 | dreamy | Toygar Işıklı - Hayat Gibi
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Mazlumun yanında.. @sokak sanati
Ne mazlumu be.
HALK GÖRÜYOR.Ne mazlumu be.
3. Puan Durumu:
57 | xBUGRAx | Yalın - Her Şey Sensin
56 | mrt-06 | Sezen Aksu - Tutuklu
51 | Ahmed | Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum
48 | dreamy | Toygar Işıklı - Hayat Gibi
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Hmm ok.Biraz politik oldu bu hafta ki zevklerim. Birbirini elemeye çalışanlar arasında tercih yapmadı kulağım
Adelet kimlerin elinde oyuncak olmuşMilli şef olarak adaleti tesis etmem gerekti. Olan bu
Bir oyla elenirsem hesabını sorarım.Bu hafta ezilenler bana hitap etti. Sizin zaten oya ihtiyacınız yok. Çok caz yapma
Adelet kimlerin elinde oyuncak olmuş
Bir oyla elenirsem hesabını sorarım.
Vermiş kadar olduKeşke 1 verseydim..
@MayısKralı muazzamsın.@MayısKralı
4-Sezen Aksu
3-Toygar Işıklı
3-Kazım Koyuncu
1-Yalın (Üzgünüm ama Yalının kaderi yarı finalde elenmek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?