Evde değilim henüz.![]()
Yatakları ayırmayı planlıyormuş.Kos gel, napiyorsun aksam aksam disarda exin trip atar belki.@Forumdash
Evde değilim henüz.![]()
Yatakları ayırmayı planlıyormuş.Kos gel, napiyorsun aksam aksam disarda exin trip atar belki.@Forumdash
6 puan...3. Puan Durumu:
57 | xBUGRAx | Yalın - Her Şey Sensin
56 | mrt-06 | Sezen Aksu - Tutuklu
51 | Ahmed | Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum
48 | dreamy | Toygar Işıklı - Hayat Gibi
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Mazlumun yanında.. @sokak sanati
Ne mazlumu be.![]()
HALK GÖRÜYOR.Ne mazlumu be.![]()
3. Puan Durumu:
57 | xBUGRAx | Yalın - Her Şey Sensin
56 | mrt-06 | Sezen Aksu - Tutuklu
51 | Ahmed | Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum
48 | dreamy | Toygar Işıklı - Hayat Gibi
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Hmm ok.Biraz politik oldu bu hafta ki zevklerim. Birbirini elemeye çalışanlar arasında tercih yapmadı kulağım![]()
Adelet kimlerin elinde oyuncak olmuşMilli şef olarak adaleti tesis etmem gerekti. Olan bu![]()
Bir oyla elenirsem hesabını sorarım.Bu hafta ezilenler bana hitap etti. Sizin zaten oya ihtiyacınız yok. Çok caz yapma![]()
Adelet kimlerin elinde oyuncak olmuş![]()
Bir oyla elenirsem hesabını sorarım.![]()
Vermiş kadar olduKeşke 1 verseydim..
@MayısKralı muazzamsın.@MayısKralı
4-Sezen Aksu
3-Toygar Işıklı
3-Kazım Koyuncu
1-Yalın (Üzgünüm ama Yalının kaderi yarı finalde elenmek)