Ben de sana rocka oy ver diyecektim, çok iyi yapmışsın canım.ben kullanırkan rock 2 oydu akustik seçilmesin diye yabancı demiştim ama şimi rocka döndüm uzun zamandır seçilmesini istiyorum @Bully @sokak sanati @Forumdash
Ben de sana rocka oy ver diyecektim, çok iyi yapmışsın canım.ben kullanırkan rock 2 oydu akustik seçilmesin diye yabancı demiştim ama şimi rocka döndüm uzun zamandır seçilmesini istiyorum @Bully @sokak sanati @Forumdash
Dizisi de güzel, samimi bir iş olarak kalmış aklımda ama küçüktüm tabii çok hatırlamıyorum.Bu Şarkı Benim 1.Sezon Çeyrek Final seçimimdi Süper Baba Diziyi izlemedim ama müziği harika.
Teşekkürler @pompy@pompy'nin Oyları:
Ruhsar - Jenerik 13 puan
Yalancı Yarim - Gözlerin 4
Kavak Yelleri - Jenerik 8
Ulan İstanbul - Yanarım 5
Çocuklar Duymasın - Jenerik 10
Hırsız Polis - İmkansız 3
Doktorlar - Annem Gibi 6
Cennet Mahallesi - Jenerik 12
Süper Baba - Jenerik 7
Hatırla Sevgili - Jenerik 2
Çılgın Bediş - Jenerik 9
Avrupa Yakası - Jenerik 1
Hayat Bilgisi - Boş Ders 11 puan
@kerem bu ne zorluk
Yayınladım zatenSonuc olmadımı yap sende cnm
Son albümlerinin tutan şarkıları 😱 😱 😱Çok daha basit şarkıları var bence ya.
İndir, Demo.
Sen niye oyunu degistirdin?Diğer basit şarkılar gibiydi Mustinin popta farklı bir tarzı vardır o basit şarkıları yapmadı için Musti oldu zaten
Rock yeterli seviyeye gelmiş diyeSen niye oyunu degistirdin?
Kız nasıl sonuncu değilim 😱2. Puan Durumu:
146 | bazinga | Süper Baba
130 | xBUGRAx | Cennet Mahallesi
123 | Forumdash | Doktorlar
118 | Ahmed | Çılgın Bediş
118 | denizz19 | Çocuklar Duymasın
114 | mrt-06 | Hayat Bilgisi
112 | Özgür | Hırsız Polis
112 | eskici | Ulan İstanbul
104 | Yiğitt | Hatırla Sevgili
102 | xemrexxx | Yalancı Yarim
100 | MayısKralı | Ruhsar
97 | Çiğdem | Kavak Yelleri
95 | dreamy | Avrupa Yakası
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Forumdash sana bir sey demis git bak.Rock yeterli seviyeye gelmiş diye
Yine ayağıma sıkmışım..2. Puan Durumu:
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Son albümleri mi? Gerçi haksız da sayılmazsın hiç albüm çıkarmadığı için bunlar hala son albümler olabilir.Son albümlerinin tutan şarkıları 😱 😱 😱
@Forumdash abicim şampiyon olacak bu hızla giderse @kerem2. Puan Durumu:
Halüsinasyon gördün bence.Kız nasıl sonuncu değilim 😱
Entübeye almiş seni @keremKız nasıl sonuncu değilim 😱