Reyting dip yapar![]()
@xBUGRAx @xemrexxxRock olsun ya akustikte baktım çok seçenek yok, şarkıların daha kötü yorumlanmış şekli akustik arkadaşlar... Lütfen bu hatadan dönelim dostlar.
@xdragxx @denizz19 @xBUGRA @xxemrexxx @vadikızı @eskici @AteşBöceği @Emre Ozansoy @alperuz
Sonuc olmadımı yap sende cnmKerem dizime çarptırdı ben kanal d değilim son dakikada fikir değiştirecek
Rica etmişsin, kırmak olmazRock olsun ya akustikte baktım çok seçenek yok, şarkıların daha kötü yorumlanmış şekli akustik arkadaşlar... Lütfen bu hatadan dönelim dostlar.
@xdragxx @denizz19 @xBUGRA @xxemrexxx @vadikızı @eskici @AteşBöceği @Emre Ozansoy @alperuz
Okadar efsane dizi dağıttınız birazda siz alınHayat Bilgisi bir Show TV dizisidir, Kanal d bölümleri benim için yok hükmünde, siliktir. Bizim 1.bölümümüz 20.bölümdür. NOKTA.![]()
Oyyy ölürüm.Rica etmişsin, kırmak olmaz![]()
Hayır kurumu gibi verdik elimizdekileri..Okadar efsane dizi dağıttınız birazda siz alın![]()
Bence hiç fena değildi bol bol dinledim.Mustiyle şarkısı felaketti konserde efsane şarkılarınıda düet edip batırmış![]()
![]()
![]()
Çok teşşekkür ediyorumİnşallah. Senin totonla doldurduğun alanı başka kimse dolduramaz çünkü![]()
Yabancilara ver en iyisi.Aynen çekeceğim oyumu.![]()