Şarkıları dinlerken dikkat ettiniz mi bazı şarkılar 60 küsür dinlenmiş bazıları 30 ve üstüObjektif sonuçlar az sonda
Yarışma dışından kişilerde dileyebiliyor şarkıları.
30 ve üstü oy ooluyor zaten normal yani
Şarkıları dinlerken dikkat ettiniz mi bazı şarkılar 60 küsür dinlenmiş bazıları 30 ve üstüObjektif sonuçlar az sonda
Ben bilmem bak ve görO nasıl oluyor 😱😱😱
Şefimizden ok yiyeceksinBen sunuyorsam bir sorun cikmaz merak etme, mesela @sokak sanati sunsa objektifliginden süphe ederiz.
Sadece bir iki şarkıyı demek ki 60 civarı izleyen varYarışma dışından kişilerde dileyebiliyor şarkıları.
30 ve üstü oy ooluyor zaten normal yani
Bazilari bazi sarkilari iki kere dinliyordur normal.Şarkıları dinlerken dikkat ettiniz mi bazı şarkılar 60 küsür dinlenmiş bazıları 30 ve üstüObjektif sonuçlar az sonda
2.Puan durumu gelsinde ona göre incelerizBen bilmem bak ve gör
Sağol aşko hafta gerçekten öyleydi.9. Gezegen olan SARAPYA gezegeninden olan @kerem 'e ulaştım ve oylarını aldım. Buyrun oyları. Ben kişiye göre oy verdiğini düşünüyorum. Sunuculuğunu düşürülüp oy hakkı elinden alınmalı
15p) SERTAB ERENER - VUR YÜREĞİM
15p) SERTAB ERENER - YANARIM
15p) Tarkan - Ölürüm Sana (Hala baştan sona ezbere biliyotum, efsane.)
15p) Gülay - Cesaretin Var mı Aşka (Muhteşem, muhteşem, muhteşem.)
15p) Gülşen - Be Adam (O pijamalarla bile çok güzel.)
15p) Celine Dion - My Heart Will Go On (Efsanelerden biri, çok severim izlerken de dinlerken de 2009'a ışınlanıyorum nedense.)
15p) Candan Erçetin - Yalan
15p) Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı
15p) Mahsun Ark - İnadı Bırak
15p) Yıldız Tilbe - Delikanlım
15p) Çelik - Hercai
14p) Rengin - Aldatıldık
14p) Levent Yüksel - Med Cezir (Recabı olmamış gibi, ama iyi şarkı kesinlikle.)
13p) Kenan Doğulu - Ben Güzelden Anlarım (Bana hitap etmiyor desem doğru olmaz ama üsttekiler daha ağır basıyor.)
13p) Sezen Aksu - Yalnızlık Senfonisi (Yorumunu hiç beğenmedim, kayıtta bir olmamışlık var.)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf
Herkese boncuk dagittim kisiye göre nasil oy vereyim?9. Gezegen olan SARAPYA gezegeninden olan @kerem 'e ulaştım ve oylarını aldım. Buyrun oyları. Ben kişiye göre oy verdiğini düşünüyorum. Sunuculuğunu düşürülüp oy hakkı elinden alınmalı
15p) Celine Dion - My Heart Will Go On (Efsanelerden biri, çok severim izlerken de dinlerken de 2009'a ışınlanıyorum nedense.)
15p) Çelik - Hercai
14p) Rengin - Aldatıldık
13p) Kenan Doğulu - Ben Güzelden Anlarım (Bana hitap etmiyor desem doğru olmaz ama üsttekiler daha ağır basıyor.)
13p) Sezen Aksu - Yalnızlık Senfonisi (Yorumunu hiç beğenmedim, kayıtta bir olmamışlık var.)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf
Sadece bir iki şarkıyı demek ki 60 civarı izleyen var
Neden onun görüşü alınıyor.
Bu sefer boncukların hakkı verilmiş9. Gezegen olan SARAPYA gezegeninden olan @kerem 'e ulaştım ve oylarını aldım. Buyrun oyları. Ben kişiye göre oy verdiğini düşünüyorum. Sunuculuğunu düşürülüp oy hakkı elinden alınmalı
15p) Çelik - Hercai
14p) Rengin - Aldatıldık
Saf mısın be gölge düşüreceğim yarışmaya niye katılayımYarışmaya gölge düşüremeyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?