@sokak sanati oylarimi aciklarken herkesi etiketlemeyi unutma.
@sokak sanati oylarimi aciklarken herkesi etiketlemeyi unutma.
Gurbetçi çocukları da o ders kapsamındaydı.Ben yabanci miyim ask olsun...
Dizi izleye izleye uzaktan eğitim almıyorum ben sabahtan beri ödev yapıyorum.Vah o yabancıların haline.
Oylama baslatiyoruz cünkü herkesin haberi olmali.Yarışmaya yorum bile yapmayan kişileri niye etiketliyeyim
Yarışmaya yorum bile yapmayan kişileri niye etiketliyeyim
Biz @Yiğitt için toplandık buraya @Bully @Maskeli Fedai@sokak sanati oylarimi aciklarken herkesi etiketlemeyi unutma.
Belki ilk haftadan onu yolcu ederiz.
Oylama baslatiyoruz cünkü herkesin haberi olmali.
Emir veriyorum sana bir kere, sorgulamadan uygula.
Aktif görünüyor, gelir herhalde.
Burdayım canım
Sarapyali senle @dreamy'siniz Rahel.Şuan Sarapyada değiliz Rachel normal dünyadayız. Kendine gel. Emirleri ben veririm
İşte elensede bişi olmaz ben sunucuların yarısmasını çok onaylamıyorum zaten dükkan sahibinin ayın elemanı oylamasına girmesi gibiBelki ilk haftadan onu yolcu ederiz.
Burdayım canım
Bizi gözetleyip savasa hazırlanıyormuş tamda tarihindeyizAktif görünüyor, gelir herhalde.
Ben sunuyorsam bir sorun cikmaz merak etme, mesela @sokak sanati sunsa objektifliginden süphe ederiz.İşte elensede bişi olmaz ben sunucuların yarısmasını çok onaylamıyorum zaten dükkan sahibinin ayın elemanı oylamasına girmesi gibi
Isminin yazili oldugu kutuya attim.Kes sesini oylarını nereye attın sen bulamıyorum
O nasıl oluyor 😱😱😱Şarkıları dinlerken dikkat ettiniz mi bazı şarkılar 60 küsür dinlenmiş bazıları 30 ve üstüObjektif sonuçlar az sonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?