Tesekkürler askim, her eleme gecesi böyle ol.@kerem emeklerine sağlık aşko
Tesekkürler askim, her eleme gecesi böyle ol.@kerem emeklerine sağlık aşko
Formumdaydım bugün.Tesekkürler askim, her eleme gecesi böyle ol.
300 küsür puani gectin tebrik ederim, hakli cikacagimi biliyordum.İlk heycanımdan dolayı keyifli geçti
Emeklerime saglik?@xemrexxx @denizz19 @dreamy tebrikler.
@-potterhead- geçmiş olsun. Keşke oy vermiş olsaydın. Elenmezdin
@Forumdash listeye bomba gibi girmişsin. @Çiğdem bildiğini oku bundan sonra. Üzüldüm şuan
@xBUGRAx klişelerden şaşma bundan sonra.
Senin gözün kaldı zaten.
Bu foruma hep Gülse Birsel antileri doluşmuş ondandır.Senin gözün kaldı zaten.
Sanki tam puan verdi haspa.Bu foruma hep Gülse Birsel antileri doluşmuş ondandır.
Denk geldiğim iyi oldu.
Şarkım yalandı da @sokak sanati Hercaiyi önerdi onuda sevdimden onu seçtimTesekkürler keske Yalan sarkisini secseydin, söyleyecektim aslinda ama sen cok istiyordun diye öyle olsun dedim.Puani sarkiyi önerdigim @xemrexxx tosbagasi aldi.
Yine yanilmadim, yine yanilmadim.
@MayısKralı kanka gel tesekkür et hemen.Suan gecmis olsun mesajlari aliyordun yoksa.
@sokak sanati nin ipiyle kuyuya inilir mi hiçŞarkım yalandı da @sokak sanati Hercaiyi önerdi onuda sevdimden onu seçtim@Bully
Ama Yalanı son gün bende ısrar ettim @xemrexxx kapmasına sevindim ha ben ha o çok fark yok
Ben ilk haftamdan eğlendim @eskici @Forumdash la bir renk kattık
@kerem ile sen niye başarımı sahipleniyonuz hadsizler. SsŞarkım yalandı da @sokak sanati Hercaiyi önerdi onuda sevdimden onu seçtim@Bully
Ama Yalanı son gün bende ısrar ettim @xemrexxx kapmasına sevindim ha ben ha o çok fark yok
Menemen yapacağımsizin sahur 4 civariymişyap bi sandviç bitti gitti
Güzel bir hafta oldu diyebilirimŞarkım yalandı da @sokak sanati Hercaiyi önerdi onuda sevdimden onu seçtim@Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?