bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,349
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
PC yada Notebook'un yok mu, oradan oyla iste.Telefonumun bataryası sıkıntı. 50 iken kapanıyorbazen 30 olunca kendi kendine sayfalar havada uçuşuyoranca bugüne tam dinleyebildim şarkıları :S
Ben yabanci miyim ask olsun...Yabancılara Türkçe Öğretimi dersi aldım canım toparlarız tekrar Türkçeni.
Yakinda Rock ve Film Sarkilar secenekleri tekrar ankette olacak hic merak etme.Gruplar dedim coverler yerine Rock olsaydı keşke @kerem
Ama bu sefer itici bir seçenek yok , daha doğrusu film yok@Bully @mrt-06 @serhatt @Forumdash @eskici @xemrexxx @sokak sanati
Oyüzden hepsi olur
Filmleri istemiyoruzYakinda Rock ve Film Sarkilar secenekleri tekrar ankette olacak hic merak etme.
Diziler de çabuk değiştir .ssGruplar dedim coverler yerine Rock olsaydı keşke @kerem
Ama bu sefer itici bir seçenek yok , daha doğrusu film yok@Bully @mrt-06 @serhatt @Forumdash @eskici @xemrexxx @sokak sanati
Oyüzden hepsi olur
Hepsi de seçilebilir, fark etmez.Gruplar dedim coverler yerine Rock olsaydı keşke @kerem
Oyüzden hepsi olur
Vah o yabancıların haline.Yabancılara Türkçe Öğretimi dersi aldım canım toparlarız tekrar Türkçeni.
Hepsi de seçilebilir, fark etmez.Bu hafta Gruplar olursa iyi olur tabii, o yönde oy kullandık.
Diziler filmden iyidir ama öncelik normal şarkı kategorileri tabiDiziler de çabuk değiştir .ss
Yahu filmler çok iyi en basitinden yerli filmler için bir sürü şarkı yapıldı son dönemde. Oscar'la sınırlı değil yani.Filmleri istemiyoruz
İlk sezon "Gruplar" yapmamıştık, iyi olur o açıdan da.
Çok konuşma .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?