TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 8. Hafta Sonuçları

9. Haftanin Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Gruplari düet olarak nasil algiladin merak ediyorum. :A

Bilmiyorum 40 kisinin oyu var elimde seninki tahminen bizim saate göre 21:15-22:15 arasi yayinlanir. :A
Neyse gece geldiğimde bakarim bildirimlere ama ozamanda yorum pek yapamam. Taze taze burdayken mesajlaşsaydım iyi olurdu :A
Tam da çıkmam gereken saatlerde😏

• Güldürdün
Reactions: kerem
Dizi jenerikleri veya dizi için özel bestelenen şeyler olabilir mesela jeneriği sözlü olan bir sürü dizi var. :A Şu ana kadar seçilen şarkıların çoğu dizilerde çalmıştır. :A
Evet iste söylemek istedigim sey buydu ama Türkcem el mi vermedi ne. :( @xBUGRAx

Resmen Alman oluyorum. :(

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and Aserat
Dizi jenerikleri veya dizi için özel bestelenen şeyler olabilir mesela jeneriği sözlü olan bir sürü dizi var. :A Şu ana kadar seçilen şarkıların çoğu dizilerde çalmıştır. :A
Yalnız En İyi Ben Seçerim yarışmamda Jenerikler yarışmıştı :A eğer jenerik ise oyumu değiştireyim Gruplara.
Herkes benim yarışmaya akın eder :A ama jenerik olmamalıydi. ben bu yarışmaya benzemesin diye normal şarkılara bulaşmadım, onun yerine jeneriklerle yarışmıştım. İlerde sunacağim zaman jenerikler olunca yarışmalar pişti olur :A @kerem

• Güldürdün
Reactions: Aserat and kerem
Herkes benim yarışmaya akın eder :A ama jenerik olmamalıydi. ben bu yarışmaya benzemesin diye normal şarkılara bulaşmadım, onun yerine jeneriklerle yarışmıştım. İlerde sunacağim zaman jenerikler olunca yarışmalar pişti olur :A @kerem
Bir haftaligina ödünc aliyoruz bir sey olmaz. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Bir haftaligina ödünc aliyoruz bir sey olmaz. :A
Neyse ben ozaman yıl sınıri koymuştum, ikinci sezon diğer yılları planladığım için. Yabancıyı da ayri yapmıştım. gerçi benimki sözlü şarkımıydi şimdi hatırlamadim :F ama seninki tüm yıllarsa sorun olmaz :A

• Güldürdün
Neyse ben ozaman yıl sınıri koymuştum, ikinci sezon diğer yılları planladığım için. Yabancıyı da ayri yapmıştım. gerçi benimki sözlü şarkımıydi şimdi hatırlamadim :F ama seninki tüm yıllarsa sorun olmaz :A
Yok bizde yil, yerli-yabanci farketmiyor o yüzden icin rahat olsun. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Cover şarkılar daha çok hoşuma gitti ama 0 oyda olduğundan gruplar dedim. :D

Dizi müzikleri çok zor değil mi ya Kıraç'ın birkaç şarkısı dışında bir şey gelmedi aklıma ilk düşüncede. :A

• Beğendim