Demisti ama 2 gündür hala ses seda yok, bence sen Sarapya timarhanesinden foruma baglaniyorsun.Bu arada oylama ne zaman başlıyor direkt oylarım elinde olacak bu sefer. Çok iyi şarkılar var oylamak için sabırsızlanıyorum.
Demisti ama 2 gündür hala ses seda yok, bence sen Sarapya timarhanesinden foruma baglaniyorsun.Bu arada oylama ne zaman başlıyor direkt oylarım elinde olacak bu sefer. Çok iyi şarkılar var oylamak için sabırsızlanıyorum.
Demisti ama 2 gündür hala ses seda yok, bence sen Sarapya timarhanesinden foruma baglaniyorsun.@Forumdash @sokak sanati @Bully @Çiğdem @eskici @Yiğitt @denizz19
Köy dedigi 9. gezegen herhalde, her seyi sana yikmak icin güzel bahane.Köye gitmiş internet sıkıntısı varmış. Yabancı dizi etkinliğinide bana yıktı
Köy dedigi 9. gezegen herhalde, her seyi sana yikmak icin güzel bahane.
Çattık belayaAsiri inatci biriyimdir, her hafta oy kullanana kadar sizi son dakikaya kadar asla rahat birakmayacagim.
Bence o kadar da emin olma.Oylarımı dün gece kullanmıştım zaten güzel şarkılar vardı Delikanlım'a kafa tutabilecek 1 ya da 2 şarkı vardı
2 saati kaldi oylarini kullanmazsa, basarim -20'yi.Oranın bir ismi var. Sarapya
2 saati kaldi oylarini kullanmazsa, basarim -20'yi.
Rahel durumu açıklamış.Demisti ama 2 gündür hala ses seda yok, bence sen Sarapya timarhanesinden foruma baglaniyorsun.@Forumdash @sokak sanati @Bully @Çiğdem @eskici @Yiğitt @denizz19
biraz beklet almanyadasın sen demi @kerem 23 nisan bugünde 21.00 de herkes istiklal marşı söyleyecekPersembe 21:00'da aciklanacak demistim zaten.
Kim istiklal marşı söyleyecek?biraz beklet almanyadasın sen demi @kerem 23 nisan bugünde 21.00 de herkes istiklal marşı söyleyecek
Şaşırdı @kerem @The_Erinch@kerem Pek Türkiye Gündeminden haberin yok anlaşılan.
Saat 21:00 de Türkiyede 23 Nisana Özel olarak Balkonlarda İstiklal Marşı Okunacak.
O nedenle 21:15 gibi başlamanı tavsiye ediyorum.
Belki haberi yoktur; internet yada tv de denk gelmemiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?