0 Vermeye gelcem
0 Vermeye gelcem
Silinmiş Üye'u oylacakmıyız?
Evet, oylayacaksiniz. Onunla hala iletisim halindeyim, durumu ile ilgili yarin sonuc gecesi aciklama yapacagim.Silinmiş Üye'u oylacakmıyız?
Bugün aklımdaydı ama fırsat olmadi. Telefon arada gidip geliyor. Yarına inşallah öğlen olmadan elinde olur oylamam 😊
ALFAAAAA @dreamy@dreamy oyları
11- Demet Akalın
10- Yalın
9- İrem Derici
8- Gülben Ergen
7- Sezen Aksu
6- Ahmet Kaya
5- Gökhan Türkmen
4- Sertab Erener
3- Kenan Doğulu
2- Hande Yener
1- Zülfü Livaneli
MusicSurvivor'da Yanarım'la ben yarıştığımda yüzsüz @dreamy'nin bana verdiği oyu buldum. O puanı verdikten sonra şimdi aynı şarkı ve aynı recapla 1. olmayı bekliyor. Resmen skandal. Hadi taşlayalım bunu.
@Yiğitt @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @MayısKralı @xBUGRAx @Bully @alperuz @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @eskici @Çiğdem
Güzelim şarkıya 4 vermek mi.. Zevksizliği tekrar ispatlandı.@dreamy oyları
11- Demet Akalın
10- Yalın
9- İrem Derici
8- Gülben Ergen
7- Sezen Aksu
6- Ahmet Kaya
5- Gökhan Türkmen
4- Sertab Erener
3- Kenan Doğulu
2- Hande Yener
1- Zülfü Livaneli
MusicSurvivor'da Yanarım'la ben yarıştığımda yüzsüz @dreamy'nin bana verdiği oyu buldum. O puanı verdikten sonra şimdi aynı şarkı ve aynı recapla 1. olmayı bekliyor. Resmen skandal. Hadi taşlayalım bunu.
@Yiğitt @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @MayısKralı @xBUGRAx @Bully @alperuz @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @eskici @Çiğdem
Bu angi yarişma@dreamy oyları
11- Demet Akalın
10- Yalın
9- İrem Derici
8- Gülben Ergen
7- Sezen Aksu
6- Ahmet Kaya
5- Gökhan Türkmen
4- Sertab Erener
3- Kenan Doğulu
2- Hande Yener
1- Zülfü Livaneli
@dreamy oyları
11- Demet Akalın
10- Yalın
9- İrem Derici
8- Gülben Ergen
7- Sezen Aksu
6- Ahmet Kaya
5- Gökhan Türkmen
4- Sertab Erener
3- Kenan Doğulu
2- Hande Yener
1- Zülfü Livaneli
@sokak sanati ile anlaştınız mı bugün. İkiniz de bana oynuyorsunuz.@dreamy oyları
11- Demet Akalın
10- Yalın
9- İrem Derici
8- Gülben Ergen
7- Sezen Aksu
6- Ahmet Kaya
5- Gökhan Türkmen
4- Sertab Erener
3- Kenan Doğulu
2- Hande Yener
1- Zülfü Livaneli
Bu güzelim şarkıya oylarını bekliyorum.Güzelim şarkıya 4 vermek mi.. Zevksizliği tekrar ispatlandı.@dreamy
@sokak sanati ile anlaştınız mı bugün. İkiniz de bana oynuyorsunuz.
Hande’nin eski şarkılarına hakim değildim o zaman.
Keşke bu durumdan daha önce haberdar olsaydım, mesela oylarımı kullanmadan önce..@dreamy oyları
11- Demet Akalın
10- Yalın
9- İrem Derici
8- Gülben Ergen
7- Sezen Aksu
6- Ahmet Kaya
5- Gökhan Türkmen
4- Sertab Erener
3- Kenan Doğulu
2- Hande Yener
1- Zülfü Livaneli
Evladım bu kadar kötü bilmıyordum geçmişininHande’nin eski şarkılarına hakim değildim o zaman.Beni koruyacağına şunların yanında duruyorsun ya aşk olsun dedeciğim
MusicSurvivor.
Bi konsept hatırlıyorum. Bi sanatcı seçiyrsun onla devam ediyorsun finale kadarMusicSurvivor.Senin hep gittigin dönemlerde yayinlanan program.
Hakettin, 4 puan ne... Insan utanir o sarkiyla yarismaya.@sokak sanati ile anlaştınız mı bugün. İkiniz de bana oynuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?