Eğlenelim şarkısı sağlam bir slowa benziyor güzel farklı bir seçim yapmıs @ForumdashHayır onsuz olmaz, Perlembe 21.00'de bekliyoruz sevgili abini.@Forumdash
Aynen iyi ki bu şarkıyı seçti, uğurlu gelecek inşallah.Eğlenelim şarkısı sağlam bir slowa benziyor güzel farklı bir seçim yapmıs @Forumdash
Eğlenelim şarkısı sağlam bir slowa benziyor güzel farklı bir seçim yapmıs @Forumdash
Hemen oyladiniz mi yaAynen iyi ki bu şarkıyı seçti, uğurlu gelecek inşallah.
Ahahah @sokak sanati forumda oluşturdugumuz bizim aşireti bilmiyor daha
Aşirete girmeyelim yinede onun kabilesi varAhahah @sokak sanati forumda oluşturdugumuz bizim aşireti bilmiyor daha
Ahahah @sokak sanati forumda oluşturdugumuz bizim aşireti bilmiyor daha
Benim Mügen senin de mügen@Çiğdem gerekli cevabı vermiş. Sn git Müge'ni savun herkes saldırmış kadına
Bişey yapmamiş boş haber
Haberleri görmedin mi? Çocuk yapıyormuş banka vesilesi ile
Duymadım nasıl çocuk yapıyormus banka vesilesiyle 😱 😱 😱Bişey yapmamiş boş haber
Zaten @Forumdash dısında ailemizde iki erkek var @mrt-06 ı seviyorsun @dreamy ı sevmiyorsun başka kim kalıyor
Aklıma şey geldi biz mahalle çukur ailesiyizya @sokak sanati erdenet ailesi nejet işler barış arduç o zengin aileden ve moğollara dayanıyormus genleride zatenAhahah @sokak sanati forumda oluşturdugumuz bizim aşireti bilmiyor daha
Duymadım nasıl çocuk yapıyormus banka vesilesiyle 😱 😱 😱
Zaten @Forumdash dısında ailemizde iki erkek var @mrt-06 ı seviyorsun @dreamy ı sevmiyorsun başka kim kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?