Konuyu sinsi sinsi görüntülüyor şu an.
Biri şaka olduğunu söylesin. Ben korkuyorum artık.
Konuyu sinsi sinsi görüntülüyor şu an.
Şakaymış zaten, @Dosi irelide kullanacam dedi bunu.Biri şaka olduğunu söylesin. Ben korkuyorum artık.
Yarisman?iyice oku, ilerde kendi yarışmamda kullanabilirim, iyi fikir
Evet 'En İyi Ben Seçerim' isimli bir yarışmam vardı. Şuanki Hepsi Benim isimli yarışması benimkinin dizi versiyonu. Benimki ise fragman, film sahnesi, jenerik kamu spotu falandıYarisman?
Bir hafta seçimlere geç kalınca ben.Bunlar neyse de bazı en bilindik böyle ENNN bilindik olanları seçenler ne diyorsun.
Öncelikle damdan düşer gibi yarişmaya dahil olup, yine de oy coğunuğuyla yarişmamıza onay veren yarişmacı arkadaşlara teşekürümü borç bilirim ve buradan teşekkür ediyorum.Aslında bu yarişma yada başka bi yarişmaya katılma gibi bir düşüncem yoktu. Ama @kerem in teklifi öyle iyi niyetliydi ki teklifi geri çevirirsem büyük ayıp etmiş olcaktım. Yarişamkatn cok eğlencesine katıltıgım bilinsin. Ve umarım herkes/hepimiz de eğleniriz.
Şimdi. O kadar cok şarkı/lar geldi ki aklıma hangisini paylaşacağimi şaşirdim. Sizinle yarişamadiğim için özür dilerim diğer şarkılarVelhasılkelam hemen şarkımı paylayim.
Gülay - Cesaretin Var mı Aşka
Bilgi: Gülay 1988 yılında çıkardiği ilk albümün ardından, 1995 yılında 2. albmüyle müzik piyasasına girdi. BGM müzik etiketiyle çıkan albümün çıkış şarkısı yine albüme adını veren şarkı Cesaretin Var mı Aşka oldu.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf
Klasik ben, bayılırım laf atmaya.Bir hafta seçimlere geç kalınca ben.
O zaman biliyorsun napmanı gerektiğiniBaşarılar diliyorum amcacim
İlk yarışmanda ilk haftadan elenip gitmeni istemem
O zaman biliyorsun napmanı gerektiğini
Bu şarkıyı dinleyip platoniğim içim ağlardım. Recap kısmında dinlemeden geçecem.Öncelikle damdan düşer gibi yarişmaya dahil olup, yine de oy coğunuğuyla yarişmamıza onay veren yarişmacı arkadaşlara teşekürümü borç bilirim ve buradan teşekkür ediyorum.Aslında bu yarişma yada başka bi yarişmaya katılma gibi bir düşüncem yoktu. Ama @kerem in teklifi öyle iyi niyetliydi ki teklifi geri çevirirsem büyük ayıp etmiş olcaktım. Yarişamkatn cok eğlencesine katıltıgım bilinsin. Ve umarım herkes/hepimiz de eğleniriz.
Şimdi. O kadar cok şarkı/lar geldi ki aklıma hangisini paylaşacağimi şaşirdim. Sizinle yarişamadiğim için özür dilerim diğer şarkılarVelhasılkelam hemen şarkımı paylayim.
Bilgi: Gülay 1988 yılında çıkardiği ilk albümün ardından, 1995 yılında 2. albmüyle müzik piyasasına girdi. BGM müzik etiketiyle çıkan albümün çıkış şarkısı yine albüme adını veren şarkı Cesaretin Var mı Aşka oldu.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf
Hayır recap kısımlarini dinle özellikle izleBu şarkıyı dinleyip platoniğim içim ağlardım. Recap kısmında dinlemeden geçecem.
Ben oy verirkenki mood'uma göre oyluyorum. Geçen sefer tüm haraketli parçaları son 4e koymuştum.Hayır recap kısımlarini dinle özellikle izle
Azerbaycanda bu hafta hava yağmurluyuş. Aç recabini dinle yagmurlu havadaBen oy verirkenki mood'uma göre oyluyorum. Geçen sefer tüm haraketli parçaları son 4e koymuştum.
Bu hafta depresif mood'da oy verirsem zirveye oynayabilirsin lise dönemlerim için.
65 yaş üstü olduğunuz için yasak sizeben 17 isem @Forumdash 20 altı oluyor evet zaten bize sokağa çıkmak yasak@serhatt @eskici @xemrexxx @kerem
Hosgeldin aramiza, senin burda yarismaci olmandan cok memnunum ve mutluyum. Sarkini da cok begendim, 90'lara damgasini vuran bir sarkidir "Cesaretin Var Mi Aska". Bol sans, umarim ilk yarisinda cok iyi sonuclar alirsin.Öncelikle damdan düşer gibi yarişmaya dahil olup, yine de oy coğunuğuyla yarişmamıza onay veren yarişmacı arkadaşlara teşekürümü borç bilirim ve buradan teşekkür ediyorum.Aslında bu yarişma yada başka bi yarişmaya katılma gibi bir düşüncem yoktu. Ama @kerem in teklifi öyle iyi niyetliydi ki teklifi geri çevirirsem büyük ayıp etmiş olcaktım. Yarişamkatn cok eğlencesine katıltıgım bilinsin. Ve umarım herkes/hepimiz de eğleniriz.
Ciddi misin@kerem 'in bir diğer sürprizide arada joker yarışmacılar ile işinizi zorlaştırmak olacak. Joker yarışmaci elenirse istediği yarışmacının 10 puanını eksiltecek, oyüzden 1leri verirken iyi düşünün, son 5'teyse 2 yarışmacıdan 3 puan eksiltecek, ilk 5teyse en yüksek puan verdiğine 5 puan fazladan verecek.
bu hafta joker yarışmacı ben oluyorum ve hepinizi kınayarak bu muhteşem şarkı ile geliyorum:
Beğendim.Öncelikle damdan düşer gibi yarişmaya dahil olup, yine de oy coğunuğuyla yarişmamıza onay veren yarişmacı arkadaşlara teşekürümü borç bilirim ve buradan teşekkür ediyorum.Aslında bu yarişma yada başka bi yarişmaya katılma gibi bir düşüncem yoktu. Ama @kerem in teklifi öyle iyi niyetliydi ki teklifi geri çevirirsem büyük ayıp etmiş olcaktım. Yarişamkatn cok eğlencesine katıltıgım bilinsin. Ve umarım herkes/hepimiz de eğleniriz.
Hayır şakaydı ☺Ciddi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?