TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 8. Hafta (90'lar)

@kerem 'in bir diğer sürprizide arada joker yarışmacılar ile işinizi zorlaştırmak olacak. Joker yarışmaci elenirse istediği yarışmacının 10 puanını eksiltecek, oyüzden 1leri verirken iyi düşünün, son 5'teyse 2 yarışmacıdan 3 puan eksiltecek, ilk 5teyse en yüksek puan verdiğine 5 puan fazladan verecek.
bu hafta joker yarışmacı ben oluyorum ve hepinizi kınayarak bu muhteşem şarkı ile geliyorum:

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf

Cnm o malum 2 şarkı arasında çok kaldım bende ama riskli olur diye türk seçtim. :D
Önceki sezona bakmadın mı? Nasıl gitmişlerdi şuan hatirlamiyorum ama senin şuanki seçiminde benden iyi puan alır (bir tek sana açık ediyorum puan yorumumu :A )

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
kimle arkadaşsan yarışmaya almışsın resmen. :D Joker yarışmacı ne. :A @kerem etiket listesinden çıkarırsın gelecek hafta beni lütfen. Kafama estiğinde oy atarım kabul edersen yine. :D

• Güldürdün
Reactions: Angelica

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961