TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 8. Hafta (90'lar)

@kerem 'in bir diğer sürprizide arada joker yarışmacılar ile işinizi zorlaştırmak olacak. Joker yarışmaci elenirse istediği yarışmacının 10 puanını eksiltecek, oyüzden 1leri verirken iyi düşünün, son 5'teyse 2 yarışmacıdan 3 puan eksiltecek, ilk 5teyse en yüksek puan verdiğine 5 puan fazladan verecek.
bu hafta joker yarışmacı ben oluyorum ve hepinizi kınayarak bu muhteşem şarkı ile geliyorum:

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf

Cnm o malum 2 şarkı arasında çok kaldım bende ama riskli olur diye türk seçtim.
Önceki sezona bakmadın mı? Nasıl gitmişlerdi şuan hatirlamiyorum ama senin şuanki seçiminde benden iyi puan alır (bir tek sana açık ediyorum puan yorumumu
)

Reactions: Ahmed
kimle arkadaşsan yarışmaya almışsın resmen.
Joker yarışmacı ne.
@kerem etiket listesinden çıkarırsın gelecek hafta beni lütfen. Kafama estiğinde oy atarım kabul edersen yine.

Reactions: Angelica