Lider görünce döndü @Maskeli Fedai le biz tutumluyuzUmarım kurtarırsın canım, ben seni tutuyorum@Çiğdem
Lider görünce döndü @Maskeli Fedai le biz tutumluyuzUmarım kurtarırsın canım, ben seni tutuyorum@Çiğdem
Bence asıl skandal Atoş'un şarkısını çalıp da ilk üçe oynayan @xBUGRAx skandalıdır. Bu skandalın diğer ortağı da @sokak sanati dır. Bu iki çift başa müsaade etmemeliyiz Fav10... @mrt-06
Bence asıl skandal Atoş'un şarkısını çalıp da ilk üçe oynayan @xBUGRAx skandalıdır. Bu skandalın diğer ortağı da @sokak sanati dır. Bu iki çift başa müsaade etmemeliyiz Fav10... @mrt-06
Iyi iyi mesaj kasarsiniz yarismayi da tskip edersiniz, tuttum bunu kim dizi yorunmlayacaksa bu konulara gelsin.
Tebrikler, seninki iyi gitmeye devam ediyor.Aycan kazandı@Bully
Niye zoruna gitti?
Teşekkürler @The_Erinch yerliler arasında iyi sıralamadayım en azından.@The_Erinch'in Oyları:
Bana en uzak kapıyı açtım bu hafta dedim kendi kendime ama aslında özellikle yabancı tercihler olan şarkıların aslında listemde olduklarını ve zamanında bol bol dinlediğimi hatırladım.
Yerli rap çok uzağım;sadece forumdaki Fav Top 10 yada Acun sayesinde kulak aşinalığı olmaya başladı.
Sadece 1 tane şarkıya bayıldım direk tam puanımı verdim. Hepsini tek tek dinledim. Yabancılar daha şanslıydı bu hafta benim açımdan. Herkese başarılar. Az alanlar gönül koymasın lütfen.
Ceza - Neyim Var Ki 1 puan
Ceza - Yerli Plaka 2 puan
Sagopa Kajmer - Galiba 3 puan
Ceza - Suspus 4 puan
Ceza - Fark Var 5 puan
Gazapizm - Heyecanı Yok 6 puan
Eminem & Rihanna - Love The Way You Lie 7 puan
Eminem - Lose Yourself 8 puan
50 Cent & Olivia - Candy Shop 9 puan
50 Cent - In Da Club 10 puan
Şanışer - Susamam 11 puan ( ilk kez dinledim ama oturup 2.kez gene dinledim ;harikaydı)
Çünkü daha dünkü çocuk Eminemi geçiyor sırf Çukurda popüler diyeNiye zoruna gitti?![]()
Döner sermaye icin Survivor'a bile raziyim.
@The_Erinch@The_Erinch'in Oyları:
Bana en uzak kapıyı açtım bu hafta dedim kendi kendime ama aslında özellikle yabancı tercihler olan şarkıların aslında listemde olduklarını ve zamanında bol bol dinlediğimi hatırladım.
Yerli rap çok uzağım;sadece forumdaki Fav Top 10 yada Acun sayesinde kulak aşinalığı olmaya başladı.
Sadece 1 tane şarkıya bayıldım direk tam puanımı verdim. Hepsini tek tek dinledim. Yabancılar daha şanslıydı bu hafta benim açımdan. Herkese başarılar. Az alanlar gönül koymasın lütfen.
Ceza - Neyim Var Ki 1 puan
Ceza - Yerli Plaka 2 puan
Sagopa Kajmer - Galiba 3 puan
Ceza - Suspus 4 puan
Ceza - Fark Var 5 puan
Gazapizm - Heyecanı Yok 6 puan
Eminem & Rihanna - Love The Way You Lie 7 puan
Eminem - Lose Yourself 8 puan
50 Cent & Olivia - Candy Shop 9 puan
50 Cent - In Da Club 10 puan
Şanışer - Susamam 11 puan ( ilk kez dinledim ama oturup 2.kez gene dinledim ;harikaydı)
Bayılıyorum böyle güçlünün yanında yer alanlara.![]()
Rüzgar nereye eserse
Eminem kim ya hayatında Eminem mi duydun Deniz, duyduysan Sihirli Annem'den duymuşsundur.Çünkü daha dünkü çocuk Eminemi geçiyor sırf Çukurda popüler diye![]()