Beni bu ka çok düşünme bnm başım bağlıAraştırma yapmama gerek yok ki kim bana ne yaptı hepsini biliyorum. Sadece ispat etmek için sana puanları bulacağım dedim
Beni bu ka çok düşünme bnm başım bağlıAraştırma yapmama gerek yok ki kim bana ne yaptı hepsini biliyorum. Sadece ispat etmek için sana puanları bulacağım dedim
Beni bu ka çok düşünme bnm başım bağlı
Geçen haftaki evladım nerdeBen de fark ettim onu, kesin şarkımı öğrendi @Forumdash ve beğenmedi
Bu format en bilindik ve sevilen olanları seç diyor. Kimse risk almayı istemez. Alanların hali ortada. Mesela bu hafta elenecek isim belli bence 1 şarkı çok zayıf kalmıştı..Herkes Ceza seçmiş. Kolaycılık buldum o yüzden -3 puan alacak Ceza seçenler benden.
Bu format en bilindik ve sevilen olanları seç diyor. Kimse risk almayı istemez. Alanların hali ortada. Mesela bu hafta elenecek isim belli bence 1 şarkı çok zayıf kalmıştı..
Hangi sahne ile geldin orada?Şinirlendin mi sen bana
@xBUGRAx ve senin gözünü korkutup Beren'e oy toplamak için yaptım oyunu. Güzel oylarınızı bekliyorum. Ceza 10 numara
Hangi sahne ile geldin orada?
ilk 7 olur herhalde evetSenden en az 7 puan bekliyorum ben.
@xemrexxx i gömdük senin yüzündenAa ben @xemrexxx i baska yarısmacı sandım kim kimle gelmis bilmiyorum bi sarkıcı çok fiyasko gelmis aslında sarkıyı seviyordum ama
Geçen haftaki ölüyorum anlasa sahnesine tam vermiştim. Bayılıyorum Bihter-Firdevs sahnelerine.Anne nasıl dayanıcam diyen Bihter Ziyagil ile geldim.
Geçen haftaki ölüyorum anlasa sahnesine tam vermiştim. Bayılıyorum Bihter-Firdevs sahnelerine.
Yabancı seçmiş, çok tuhaf değil mi?
Yok, Eminem'i seçmiş.
@denizz19 Kafasında buzlu su dolu posetle takip etsin yarışmayı yakmasınYok, Eminem'i seçmiş.Rihanna'sız olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?