Paylaşımlarını hemen siliyordun oyüzden yarın değiştirme bir süre kalsın diyorum cnm hem yakıştıNeden öyle dedin. .ss
Paylaşımlarını hemen siliyordun oyüzden yarın değiştirme bir süre kalsın diyorum cnm hem yakıştıNeden öyle dedin. .ss
O öyle takılmayı seviyor herhalde.Emre değil, ikinci üye yarışmada hayalet gibi takılıyor galiba. Ne yorum yapmıyor ne başka birşey.
@-potterhead- bugün onlinemış aslında. O niye seçmemiş anlamadım.Bizim Hikaye şarkısı iyiydi.Gece Gölgenin rahatına balta güzel. Ben seviyoree
@-potterhead- bugün onlinemış aslında. O niye seçmemiş anlamadım.
Sizin süreniz yokmu ayoll süre dolunca -15 puanı yapıştırıp kötü bir şarkı seçip koyacan recaba@-potterhead- bugün onlinemış aslında. O niye seçmemiş anlamadım.
Sizin süreniz yokmu ayoll süre dolunca -15 puanı yapıştırıp kötü bir şarkı seçip koyacan recaba@xemrexxx @sokak sanati
-20 ceza puanı alacak zaten. Bu kaçıncı anlamadım. Neyse, @xemrexxx bir seçsin de.Özelden konuşuyorduk biz onunla. Diğer türlü iletişim çok zor. Ben özelden hatırlatıyordum her şeyi.
Potterhead'ın yerine ben seçerim.
50 Cent - Candy Shop@-potterhead- bugün onlinemış aslında. O niye seçmemiş anlamadım.
-20 ceza puanı alacak zaten. Bu kaçıncı anlamadım. Neyse, @xemrexxx bir seçsin de.
O değil de Sagopa, Murda, Ezhel, maNga seçilmemiş hala.
Ahmed BİLE mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?