Aaa evet orası öyle duracellKaç aydır yatıyorsun. Enerji bitmez sende
Aaa evet orası öyle duracellKaç aydır yatıyorsun. Enerji bitmez sende
Tarkanla eleniyordu az kalsın.. Zorla sonuçları manipüle edip tuttuk yarışmada@Aserat
Tamamen forumun paçozluğu.
Serhat la @xBUGRAx zillileri @sokak sanati nın @Billy Kane in toto kaslarını gösterdiği fotolara kanıp bili bili dediler
Aaa vlla görünce şaşırdım senin seçmene çünkü gareziniz var bana dicen şahsı algılıcan ama senin oldunu bilmiyordumBeni mi tahmin ettin nasıl
Geçeceğiz inşallahBeraberlik var şu an
Ben oylayamadım sonra bakacam bunları dinlemek var birdeYine bizden olmayan kategoriler..
Aaa vlla görünce şaşırdım senin seçmene çünkü gareziniz var bana dicen şahsı algılıcan ama senin oldunu bilmiyordum@sokak sanati
Kimsenin kasını görmedim ben uydurmaSerhat la @xBUGRAx zillileri @sokak sanati nın @Billy Kane in toto kaslarını gösterdiği fotolara kanıp bili bili dediler
Yine bizden olmayan kategoriler..
Çıkmaz Sokaklar şarkısını sevdiğini duydumAaa vlla görünce şaşırdım senin seçmene çünkü gareziniz var bana dicen şahsı algılıcan ama senin oldunu bilmiyordum@sokak sanati
@denizz19 musun sen ayoll sıla onda işe yarıyorDaha önce bu yarışmaya hiç katılmamıştım şansımı denemek istedim.İlk haftalar çok iyi gitmedim ama geçen hafta 5. oldum bu hafta da üst sıralar gelecek gibi.
Düşene bir tekme atmak benden sorulur
Bu hafta da son kez deyip gelecek haftanın recapını özelden yollarsan haftaya son kez sunuyorum diye valla oy yollamam daha da.
Korkumuz yok benden çok daha beter şarkılar varBu akşam yaşayacağı şoklar ona yeter artar. Uğraşma @denizz19 ile
Kontenjan dolduğu için yarışmaya katılamadımSeni yarısıyor sandım
Deniz'in tekelinden kurtaracağız kadını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?