Konsept önerin varsa özelden bekliyorum.
Bu konseptler cok ilgi görmüstü, cok baski yapildi bana tekrarlanmasi icin.
Konsept önerin varsa özelden bekliyorum.
@MayısKralı uzatırKonsept önerin varsa özelden bekliyorum.
Bu konseotler cok ilgi görmüstü, cok baski yapildi bana tekrarlanmasi icin.
500 küsür bölümdür izliyorsun zaten, 1 kere izlemesen de olur.arka sokaklara çarpmasa iyiydi @kerem
bölüm heyecanlıydı ekip pusuya düştü ve tavuk kafası çıktı @kerem500 küsür bölümdür izliyorsun zaten, 1 kere izlemesen de olur.
Ben geçen haftalarda seçmiştim Oscar'ı bu haftaya nasipmiş demek.Değiştirdim.
Anketi ben yapmadım.@MayısKralı geldi belli oluyor anketlerde dinlenecek şarkı yok@Bully @kerem
Favori dısında seçenek yokki zaten ama tilki kız falan seçerler
Yok bekle, @Forumdash da düsüsnecekti zaten kalsin böyle.@kerem sende destek ol Ankette oy değiştirmeyi kapatayim
Yok bekle, @Forumdash da düsüsnecekti zaten kalsin böyle.
İlk hafta elendjskwnsnsnsn
Loding olsa duramazsın loading'tir o.KAYYUM LODING...
Benim dilim varmadı söylemeye sağol.
@dreamy @batuhankaralar zirveye oynamıslardı sanırım yine öyle olur sanmıstım tabi senin seçtini bilmiyorum ilk 3 mdeydiYine mi ilk 3 olmadı ya.
@dreamy @batuhankaralar zirveye oynamıslardı sanırım yine öyle olur sanmıstım tabi senin seçtini bilmiyorum ilk 3 mdeydi@sokak sanati
Konuya giriş yapacakken sonucları gördüm ve şuan fav10 etkinliğe oyumu veriyorum çünkü film etkinliği değil burasıBacım da Grammy diyoooor
Gerçekten mi? Bilerek yazdık. Bazen bilmişliklerine sinirleniyorum Eray..Loding olsa duramazsın loading'tir o.
Çekilebilirim yarışmadan böyle giderse.@dreamy @batuhankaralar zirveye oynamıslardı sanırım yine öyle olur sanmıstım tabi senin seçtini bilmiyorum ilk 3 mdeydi@sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?