Konsept önerin varsa özelden bekliyorum.
Bu konseptler cok ilgi görmüstü, cok baski yapildi bana tekrarlanmasi icin.
Konsept önerin varsa özelden bekliyorum.
@MayısKralı uzatırKonsept önerin varsa özelden bekliyorum.
Bu konseotler cok ilgi görmüstü, cok baski yapildi bana tekrarlanmasi icin.![]()
500 küsür bölümdür izliyorsun zaten, 1 kere izlemesen de olur.arka sokaklara çarpmasa iyiydi @kerem
bölüm heyecanlıydı ekip pusuya düştü ve tavuk kafası çıktı @kerem500 küsür bölümdür izliyorsun zaten, 1 kere izlemesen de olur.![]()
Ben geçen haftalarda seçmiştim Oscar'ı bu haftaya nasipmiş demek.Değiştirdim.
![]()
Anketi ben yapmadım.@MayısKralı geldi belli oluyor anketlerde dinlenecek şarkı yok@Bully @kerem
Favori dısında seçenek yokki zaten ama tilki kız falan seçerler![]()
Yok bekle, @Forumdash da düsüsnecekti zaten kalsin böyle.@kerem sende destek ol Ankette oy değiştirmeyi kapatayim![]()
Yok bekle, @Forumdash da düsüsnecekti zaten kalsin böyle.![]()
İlk hafta elendjskwnsnsnsn
Loding olsa duramazsın loading'tir o.KAYYUM LODING...![]()
Benim dilim varmadı söylemeye sağol.
@dreamy @batuhankaralar zirveye oynamıslardı sanırım yine öyle olur sanmıstım tabi senin seçtini bilmiyorum ilk 3 mdeydiYine mi ilk 3 olmadı ya.![]()
@dreamy @batuhankaralar zirveye oynamıslardı sanırım yine öyle olur sanmıstım tabi senin seçtini bilmiyorum ilk 3 mdeydi![]()
![]()
@sokak sanati
Konuya giriş yapacakken sonucları gördüm ve şuan fav10 etkinliğe oyumu veriyorum çünkü film etkinliği değil burasıBacım da Grammy diyoooor![]()
Gerçekten mi? Bilerek yazdık. Bazen bilmişliklerine sinirleniyorum Eray..Loding olsa duramazsın loading'tir o.![]()
Çekilebilirim yarışmadan böyle giderse.@dreamy @batuhankaralar zirveye oynamıslardı sanırım yine öyle olur sanmıstım tabi senin seçtini bilmiyorum ilk 3 mdeydi![]()
![]()
@sokak sanati