Sen kimdinAma olmuyor böyle.@xemrexxx
Analizine sağlık bacım.@Çiğdem 'in oyları
13 Burcu Güneş (MS de finale çıkmamı sağlamıştı,forum çok seviyordu bu şarkıyı
12 Rihanna & Shakira (Gerçekten hak edenenin hakkını veriyoruz,sorun ecünnülerde bende değil
11 Şebnem Ferah -( dreamy iyi gitmişti ms de ama en önemlisi batuhan bile zirveye oynamıştı
10 Gülşen - (Yakın dönemin güzel şarkılarındaneskici dönmüş o seçmiş olabilir
9 Kenan Doğulu - (Kenan için az beklemiyorduk kral tv başında onu görecez diye
8 Gülben Ergen - (Yarışıyorsa xBUGRAx seçmiştir yine gülben olmanın yolunu bulmuştur
7 Teoman - Kal ( Ozan seçti sanırım,Atiyeye 1-2 yapıştırıyorduk forumun kızları olarak bizden şikayet ediyordunTeo hamlesiyle akıllı iş yapmışsın
6 Manga - Dursun Zaman ( Yukarılar çok şıkışık olmasaydı bir iki sıra daha çıkardı buda güzel
5 Erol Evgin - Ateşle Oynama ( Yukarılar çok şıkışık olmasaydı bir iki sıra daha çıkardı buda güzel
4 Hüsnü Arkan & Birsen Tezer - Hoşgeldin
3 Camila Cabello & Shawn Mendes - Señorita (MayısKralı seçti galiba hahahah
2 Ümit Besen feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?
1 Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen
Not:Şarkılarda kimin yarıştıkları belirtirmemiş ,konulara henüz bakmadım için kimler yarışıyor onuda bilmiyorum2016 dan yanı 4 yıl sonra ilk normal oyum hayırlı olsun
Hayal görüyor o
Ara verdiği için şaşırmış o12 vermiş @Çiğdem Sister ın
Takılıyorum zaten ya
Bomba gibi döndün kraliçem harikasın.@Çiğdem 'in oyları
13 Burcu Güneş (MS de finale çıkmamı sağlamıştı,forum çok seviyordu bu şarkıyı
12 Rihanna & Shakira (Gerçekten hak edenenin hakkını veriyoruz,sorun ecünnülerde bende değil
11 Şebnem Ferah -( dreamy iyi gitmişti ms de ama en önemlisi batuhan bile zirveye oynamıştı
10 Gülşen - (Yakın dönemin güzel şarkılarındaneskici dönmüş o seçmiş olabilir
9 Kenan Doğulu - (Kenan için az beklemiyorduk kral tv başında onu görecez diye
8 Gülben Ergen - (Yarışıyorsa xBUGRAx seçmiştir yine gülben olmanın yolunu bulmuştur
7 Teoman - Kal ( Ozan seçti sanırım,Atiyeye 1-2 yapıştırıyorduk forumun kızları olarak bizden şikayet ediyordunTeo hamlesiyle akıllı iş yapmışsın
6 Manga - Dursun Zaman ( Yukarılar çok şıkışık olmasaydı bir iki sıra daha çıkardı buda güzel
5 Erol Evgin - Ateşle Oynama ( Yukarılar çok şıkışık olmasaydı bir iki sıra daha çıkardı buda güzel
4 Hüsnü Arkan & Birsen Tezer - Hoşgeldin
3 Camila Cabello & Shawn Mendes - Señorita (MayısKralı seçti galiba hahahah
2 Ümit Besen feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?
1 Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen
Not:Şarkılarda kimin yarıştıkları belirtirmemiş ,konulara henüz bakmadım için kimler yarışıyor onuda bilmiyorum2016 dan yanı 4 yıl sonra ilk normal oyum hayırlı olsun
Çok doğru, hala arkasındayım dediklerimin
Sonunda be sonunda. Attır göbecikleri.Elenen @Turkuazz oldu. Geçmiş olsun. Keşke benim dediğim şarkıyı seçseydin.
@xBUGRAx @Ahmed @Aserat Tebrikler.
Haftaya @MayısKralı Sunacak. Kendisine başarılar diliyorum. Herkese bol şans
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?