Bir daha çaldırmıyorum Burcu'yu Zümrüdüanka'da.Iyyy çirkin .ss
Düşük vermişsin .ssBir daha çaldırmıyorum Burcu'yu Zümrüdüanka'da.![]()
Şu anda gayet iyi gidiyor, final puanına yürüyoruz ATİYE ile birlikte.O kadar gömmeyeyim çünkü güzel kız şimdi ama ses sıfırın altında.Bir şampiyonun sevebileceği ve seçebileceği son isim bile olamaz, olmamalı... @dreamy
Şarkı versin bize artık Sezen Aksu söylemesini istemiyorum.![]()
Her zaman![]()
Ayy sanki görmedim
Ünlü düşünür Gizem Özpamuk der ki: BU BİR GURUR TABLOSUDUR, BU BİR AZİM TABLOSUDUR.@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
- KENAN DOĞULU - Aserat - 162
- Gülşen - Yiğit - 146
- Manga - Ahmed - 145
- GÜLBEN & Buğra - 142
- Atiye - Dreamy - 135
- Nilüfer - mrt-06 - 132
- Shakira - xemrexxx - 129
- Pamela - Özgür - 126
- Bilal - Turkuaz - 112
- Sıla - SGAT - 107
- Camila - Bazinga - 92
- Burcu Güneş - Deniz19 - 91
- Birsen - Potterhead - 85
Ben kaynak verdimBenim dediğim hayde hayde var![]()
Zirveye bakınca forum için üzülüyorum@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
- KENAN DOĞULU - Aserat - 162
- Gülşen - Yiğit - 146
- Manga - Ahmed - 145
- GÜLBEN & Buğra - 142
- Atiye - Dreamy - 135
- Nilüfer - mrt-06 - 132
- Shakira - xemrexxx - 129
- Pamela - Özgür - 126
- Bilal - Turkuaz - 112
- Sıla - SGAT - 107
- Camila - Bazinga - 92
- Burcu Güneş - Deniz19 - 91
- Birsen - Potterhead - 85
Gidişin olsun da dönüşün olmasın.ssŞu anda gayet iyi gidiyor, final puanına yürüyoruz ATİYE ile birlikte.![]()
Puan durumunda benim hesaplamalarımla 52’den fazla çıktı