Severim evet.@dreamy ve @alperuz da sever şarkıyı, tam onlarlık.@denizz19 zaten seviyor Gülşen & Murat Boz ikilisini... @Bully ve @Maskeli Fedai de kara topraklardan, ''İLTİMAS'' diyen gençleri toplayalım.
Severim evet.@dreamy ve @alperuz da sever şarkıyı, tam onlarlık.@denizz19 zaten seviyor Gülşen & Murat Boz ikilisini... @Bully ve @Maskeli Fedai de kara topraklardan, ''İLTİMAS'' diyen gençleri toplayalım.
Charlie Puth ile o.We dont talk anymore
Ben daha çok seviyorum. Yabancı seçeceksen onu tavsiye ederim.tavsiye etmem ben daha çok seviyorum neyse
Charlie Puth ile o.Çok farklı şarkılar onu da çok seviyorum da Senorita geçen yılın en sevdiğim şarkılarından biriydi. Spotify'da da geçen yılın en çok dinlenen şarkısı oldu. Forumun da seveceğine inanıyorum.
Kendi adına konuş@Bully bu hafta şunu eliyoruz
Şebnem ile Nilüfer'i seçsene garanti final puanli
Aaa olmaz öyle. O zaman bu olsun.Gülben-Oğuzhan iki oldu.@xBUGRAx
Lafımı geri aldımDeğiştirdim.
Kara toprak ve bu şarkı arasındaki alaka?@dreamy ve @alperuz da sever şarkıyı, tam onlarlık.@denizz19 zaten seviyor Gülşen & Murat Boz ikilisini... @Bully ve @Maskeli Fedai de kara topraklardan, ''İLTİMAS'' diyen gençleri toplayalım.
Şu ana kadar seçilen hemen hemen tüm şarkılar benim de aklıma gelen şarkılardı ama klişe seçimlerle kazanmak bana yakışmazdı.2.likten potaya girip sinir krizi geçirmeyi tercih etmen senin bileceğin is
Kendini yine çaylak üye yapmanı istemezdik daha iyi olmuş.Aaa olmaz öyle. O zaman bu olsun.
Hangisi sizce.Aaa olmaz öyle. O zaman bu olsun.
Mesaja 3 tane emoji attın be.Kendini yine çaylak üye yapmanı istemezdik daha iyi olmuş.
Erkekler Ağlamaz tabii ki.
Aşkla Aynı Değil benim için ayrıdır, benim puanım ona yüksek olur diğerine düşük olur. Zevk meselesi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?