Videolardan bahsettim.Sıralı yazdım işte ne düzeni.
Videolardan bahsettim.Sıralı yazdım işte ne düzeni.
Videolardan bahsettim.
Ariana seçen çıkmaması ilginç olmuş.Nesi var hepsi mükemmel
Yalnız Rihanna ve Sia'yı nasıl sevdirdiysem millete herkes onları seçmiş.
Benim biraz düzen takintim var görünce sinir oluyorum elimde degil.Nesi var hepsi mükemmel
Yalnız Rihanna ve Sia'yı nasıl sevdirdiysem millete herkes onları seçmiş.
Ariana seçen çıkmaması ilginç olmuş.
Benim biraz düzen takintim var görünce sinir oluyorum elimde degil.
Emegine saglik, oylarimi kullanirim birazdan.
Isimlerini güzel yazmamissin. Daginik görünüyor.Zaten playliste değil mi? Nerden göreceklerdir düzeni.
Teşekkürler. İnanılmaz bir oylama oluyor. Yerimde olmak isterdin
Isimlerini güzel yazmamissin. Daginik görünüyor.
MS'deki kadar degildir emin ol.Sen yoktun o ara, bir ara puan durumlariyla yarismacilari cildirtmistim.
Final, ceyrek final, yari final, 9 ve 11. haftalar.Hangisi merak ettim
Emeklerine sağlık Umut.Oylama an itibari ile başladı. Son Tarih Pazartesi 20.00'dır. Oyları daha önce açtığımız özel mesaj kutusundan bana yollayınız.
Sonuçlar Pazartesi saat 21.00'da Yasak Elma'nın CoronaVirüsü özel bölümünden hemen sonra sizlerle olacak.
Major Lazer & DJ Snake - Lean On
Rihanna - We Found Love
Sia - Chandelier
Jannifer Lopez - On the Floor
Adele - Hello
Rihanna - Diamonds
LP - Lost on You
Sia - Cheap Thrills
Adele - Rolling in the Deep
Shakira - Waka Waka
Pharrell Williams - Happy
Inna - Yalla (1.50 - 3.05)
Ed Sheeran Shape of You (1.55 - 2.56)
Dua Lipa - Dont Start Now (00.00-1.05)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @emreemreu @xdragxx @Felon
Emeklerine sağlık Umut.
Aman ne fark eder zaten bu hafta eleneceğimDuanın New Rules değil de çok yeni sayılacak şarkısını seçen yürekli kim? 😱
Her hafta bana oynama @xBUGRAx de reyting getirir.Rica ederim canım ama sen biraz oy dilen. Bu şarkıyla başka türlü atlantMan zor
Sen mi seçtin?
Aman ne fark eder zaten bu hafta eleneceğim
Aman ne fark eder zaten bu hafta eleneceğim
Çocuk ne istiyorsa seçsin ya elenmek isteyenleri boş yere tutmayalım.Sen mi seçtin?
Nalaka ya, zaten eleneceğim demişsin ama koysana güçlü bir şarkı yüzlerce seçenek var. Bu niye?
Ayy, çok kötüsün. 😱Çocuk ne istiyorsa seçsin ya elenmek isteyenleri boş yere tutmayalım.
Rekabet sert olunca acımasız olmak zorundayım yapacak bir şey yok.Ayy, çok kötüsün. 😱
Sağlık olsun.@xBUGRAx bu hafta kahvesini yudumlayıp izler anca. Ben garantili bi şarkıyı seçmiş.
Geçen haftada kötüydü. İyi gitmedin bu hafta harbiden kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?