- Reaksiyon puanı
- 58,379
- Puanı
- 1,060
Bülent Ersoy'u da transfer ettiniz mi Ebru (Akel) hanım? O zaman eleme gecesini kaçırmadan izlerim çünkü.@sokak sanati
Bülent Ersoy @serhatt oluyor ama gelmedi bir türlü
Bülent Ersoy'u da transfer ettiniz mi Ebru (Akel) hanım? O zaman eleme gecesini kaçırmadan izlerim çünkü.@sokak sanati
Oturup yada sahnede gezenleri ne diye oylayalım şimdiSadece ödül alanlar değil aday olanlarıda seçebildikleri için canlı performans seçtiremedik
Kliplerden racap yaptık.
@serhatt açıklama bekleniyore..Sinir bir şey yaa. Tüm gün bu konuda oy vermiyor.![]()
Sıla severmisin aşkım.Ben de bu yakışıklı olayım bari bu hafta konuk jüri olarak.
![]()
Oturup yada sahnede gezenleri ne diye oylayalım şimdiŞarkıya göre oylarım artık. 1 saat demiştim ama 10 dakka gelir oylama
![]()
Ben de bu yakışıklı olayım bari bu hafta konuk jüri olarak.
![]()
Acısa da Öldürmez favori şarkındır heralde.En sevdiğim kadın şarkıcıların başında gelir.![]()
Show'taki devam eden bu format çok kötüydü ya.Umut Eker, Bu Tarz Benim'in jurisiydi.İşin ilginci ben mesela ilk versiyonundansa bu versiyonunu ve jurisini daha çok sevmiştim. Sosyal medyada da daha çok ilgi görmüştü bu hali ama reytingleri tam tersi düşüktü. Erkekler falan da eklenmisti renkliydi yani bu konsept.
![]()
8 dakka sürmüşCanlı performans haftamız olacak. O günü bekle sadece![]()
Umut Eker, Bu Tarz Benim'in jurisiydi.İşin ilginci ben mesela ilk versiyonundansa bu versiyonunu ve jurisini daha çok sevmiştim. Sosyal medyada da daha çok ilgi görmüştü bu hali ama reytingleri tam tersi düşüktü. Erkekler falan da eklenmisti renkliydi yani bu konsept.
![]()
ricalarTeşekkürler sayın jüri![]()
Bizim Ayşenurlar ne kavgalar etdi o Kemal.Öykü Serter ve Kemal Doğulu en ilgi çeken versiyonuydu. Kemal'in aşağılayıcı yorumlar bitiriyordu beni
İlk sezonu @Ahmed ile izlemiştik![]()
Bizim Ayşenurlar ne kavgalar etdi o Kemal.
Ay ne güzel günlerdi, özellille cumartesi eleme geceleri.![]()