- Reaksiyon puanı
- 58,379
- Puanı
- 1,060
Bu en iyisi.Severim göksel'i ama daha iyi şarkılar vardı![]()
Onların davranışlarına olmamış attım madem yarıda bırakılacaktı neden başladılar..
Aslında bakarsanız şaşırmadım diyebilirim neyse ben de yardımcı olurum sana bu kadar insan mağdur kalmasın..Bilmiyorum..
Aslında bakarsanız şaşırmadım diyebilirim neyse ben de yardımcı olurum sana bu kadar insan mağdur kalmasın..
Aşko biz @kerem le dönüşümlü sunacaktık, forum hatası sonucu @kerem yerini @sokak sanati na bıraktı ama düzeleceğiz.Şimdi ben anlamadım bu programın yapımcısı @MayısKralı idi, sonra sana devretti, sen de @sokak sanati na devrettin. İki bölümde üç isim mi değişti?![]()
Ben bırakmadım?Onların davranışlarına olmamış attım madem yarıda bırakılacaktı neden başladılar..
Ay yine istemeden ortalığı karıştırdım, kaçıyorum ben.Aşko biz @kerem le dönüşümlü sunacaktık, forum hatası sonucu @kerem yerini @sokak sanati na bıraktı ama düzeleceğiz.![]()
Hafiften istemiş olabilirim.İstemeden derken![]()
Yine ortamı gerdim, inşallah bir şey olmaz bu günler gelip geçici@mrt-06 hafiften köpÜrdü. Ben bi kavga bekliyorum![]()
Sen bana düşük mü verdin? SEVİŞMEDEN UYUMAYALIM şarkısını sana armağan etmiştim bi de...Of... Of... Tüm yanıklara gelsin.![]()
@Bully ile can dostuyuz biz çamur atmayalım pls![]()
Bekle ve gör![]()
Ay yine paylaşılamıyorum
Aldın mı ağzının payınıAy yine paylaşılamıyorum
@serhatt kesinlikle öyle canım, ne güzel konuşmuşsun.
@Maskeli Fedai Serhatla bana iftira attıktan sonra benden övgü duymayı mı bekliyordun bir de trollÇok beklersin.
![]()
Ay yine paylaşılamıyorum
@serhatt kesinlikle öyle canım, ne güzel konuşmuşsun.
@Maskeli Fedai Serhatla bana iftira attıktan sonra benden övgü duymayı mı bekliyordun bir de trollÇok beklersin.
![]()
Bu Maskeli ne sevimsiz bir üyeymiş ayollAldın mı ağzının payını@Maskeli Fedai
Defolup gitti de kurtulduk bacımBu Maskeli ne sevimsiz bir üyeymiş ayollKimse sevmiyor kendisini
![]()
@Bully kendisini çok severdi can sisterDefolup gitti de kurtulduk bacım![]()