- Reaksiyon puanı
- 58,351
- Puanı
- 1,061
Asıl verirsem seçilirsinBilemedim uğursuz birisin sen oy verirsen seçilmem kesin
Yarın hallederiz onu, yabancı stoğum yok üzgünüm.
Versem ne olacak elenir ki yine@Billy Kane Yılların yarışmacısı ona oy ver
Acelen nedirLütfen oy verenleri yönlendirmeyelim kim neyi seçiyorsa seçsin ve hemen yeni haftaya geçelim.
Yarına hallederiz diyom işte2010 sonrası şarkı seçmen lazım biliyorsun dimi. Yarın 17'de konuda paylaşman lazım
Versem ne olacak elenir ki yine
Yok ondan demedim içinden kim geçiyorsa ona oy ver yani dışarıdan etkilere boyun eğme.Acelen nedir
Beni yönlendirme düşünecemBu sefer ben destek çıkacağım @Billy Kane 'e. Kankimi yalnız bırakmam
Kız bir dönme olacaksa @serhatt gelsin., dönme konusunda tek rakibi Bülent ablamdır@Dosi @Forumdash @xBUGRAx
Eğmiyorum ki zatenYok ondan demedim içinden kim geçiyorsa ona oy ver yani dışarıdan etkilere boyun eğme.
Kız sende o yetenek var mı 😱Beni yönlendirme düşünecem
Baksana şuna bana oy verme diyor resmen
Kız sende o yetenek var mı 😱
Her zamanki hali boşver.Baksana şuna bana oy verme diyor resmen
Kız herkesler bilir ki en reytingli kişi benimBaksana şuna bana oy verme diyor resmen
Sen şımartıyorsun hep bunuHer zamanki hali boşver.
Yarışmacılardan hala çalışan var mı acaba varsa akşam saati başlaması daha adil olur.Yarın Saat 17.00'da açılacak konuda şarkılarınızı paylaşmayı unutmayın.
Seçeceğiniz şarkı kategorisi;
2010 ve sonrasında yayınlanan Yabancı şarkı kategorisidir.
Herkese başarılar..
@Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. @xBUGRAx @Aserat @Özgür @mrt-06 @denizz19 @batuhankaralar @dreamy @-potterhead- @Turkuazz @bazinga
@xemrexxx @Billy Kane @mesmeso61 sizlerde her ihtimale karşı bir şarkı bulundurun elinizde. Yarın mağdur olmanızı istemeyiz. Başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?