- Reaksiyon puanı
- 58,351
- Puanı
- 1,061
Asıl verirsem seçilirsinBilemedim uğursuz birisin sen oy verirsen seçilmem kesin![]()
Yarın hallederiz onu, yabancı stoğum yok üzgünüm.![]()
Versem ne olacak elenir ki yine@Billy Kane Yılların yarışmacısı ona oy ver![]()
Acelen nedirLütfen oy verenleri yönlendirmeyelim kim neyi seçiyorsa seçsin ve hemen yeni haftaya geçelim.![]()
Yarına hallederiz diyom işte2010 sonrası şarkı seçmen lazım biliyorsun dimi. Yarın 17'de konuda paylaşman lazım![]()
Versem ne olacak elenir ki yine![]()
Yok ondan demedim içinden kim geçiyorsa ona oy ver yani dışarıdan etkilere boyun eğme.Acelen nedir![]()
Beni yönlendirme düşünecemBu sefer ben destek çıkacağım @Billy Kane 'e. Kankimi yalnız bırakmam![]()
Kız bir dönme olacaksa @serhatt gelsin., dönme konusunda tek rakibi Bülent ablamdır@Dosi @Forumdash @xBUGRAx
Eğmiyorum ki zatenYok ondan demedim içinden kim geçiyorsa ona oy ver yani dışarıdan etkilere boyun eğme.![]()
Kız sende o yetenek var mı 😱Beni yönlendirme düşünecem![]()
Baksana şuna bana oy verme diyor resmen
Kız sende o yetenek var mı 😱
Her zamanki hali boşver.Baksana şuna bana oy verme diyor resmen![]()
Kız herkesler bilir ki en reytingli kişi benimBaksana şuna bana oy verme diyor resmen![]()
Sen şımartıyorsun hep bunuHer zamanki hali boşver.![]()
Yarışmacılardan hala çalışan var mı acaba varsa akşam saati başlaması daha adil olur.Yarın Saat 17.00'da açılacak konuda şarkılarınızı paylaşmayı unutmayın.
Seçeceğiniz şarkı kategorisi;
2010 ve sonrasında yayınlanan Yabancı şarkı kategorisidir.
Herkese başarılar..
@Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. @xBUGRAx @Aserat @Özgür @mrt-06 @denizz19 @batuhankaralar @dreamy @-potterhead- @Turkuazz @bazinga
@xemrexxx @Billy Kane @mesmeso61 sizlerde her ihtimale karşı bir şarkı bulundurun elinizde. Yarın mağdur olmanızı istemeyiz. Başarılar.