Ortalığı karıştırmaya çalışıyorumdur.Herkes benim kadar açıksözlü olsa keşke.![]()
Ortalığı karıştırmaya çalışıyorumdur.Herkes benim kadar açıksözlü olsa keşke.![]()
Bu da bir çözüm olurdu belki. Kızmazdık sonuç gecelerinde burada olmamana, hatta gelirsen atardık konudan.Sadece şarkıyı seçerek devam etmeyi bile düşünmemişsin demek ki. Üzücü bir karar. Farklı bir tarzın vardı. Zamanınca olunca başka bir yarışmada yarışırsın İnşallah.![]()
Reyting oyunları...Bu arada @MayısKralı @bazinga @Ahmed @kerem @batuhankaralar @denizz19 @Yiğitt @Özgür @Aserat @xBUGRAx @Bully @dreamy küçük bir yanlış anlaşılma olmuş. @phoebebuffay ben hakkımı @xemrexxx 'e devretmek istiyorum dedi. Çekilirken içime en çok onun benim yerime devam etmesi olur dedi. Bu konuda bir ihtilaf yaşıyoruz. Detayları payasacagim..
Muhalefet şerhi koyuyorumBu arada @MayısKralı @bazinga @Ahmed @kerem @batuhankaralar @denizz19 @Yiğitt @Özgür @Aserat @xBUGRAx @Bully @dreamy küçük bir yanlış anlaşılma olmuş. @phoebebuffay ben hakkımı @xemrexxx 'e devretmek istiyorum dedi. Çekilirken içime en çok onun benim yerime devam etmesi olur dedi. Bu konuda bir ihtilaf yaşıyoruz. Detayları payasacagim..
Bugün Survivor’ın yerini çok iyi doldurdun tebrikler.Bu arada @MayısKralı @bazinga @Ahmed @kerem @batuhankaralar @denizz19 @Yiğitt @Özgür @Aserat @xBUGRAx @Bully @dreamy küçük bir yanlış anlaşılma olmuş. @phoebebuffay ben hakkımı @xemrexxx 'e devretmek istiyorum dedi. Çekilirken içime en çok onun benim yerime devam etmesi olur dedi. Bu konuda bir ihtilaf yaşıyoruz. Detayları payasacagim..
Forumun bu kadar paçoz olduğunu bilmiyordum şoktayım..
Bu forum beni 3 defa öldürdü..No comment![]()
Çeyrekte elendiğin Kuzu Kuzu'nun burada zirveyi alması...Bu forum beni 3 defa öldürdü..Travmalarım canlandı
![]()
Eskiden hak vermediğim bir fikrin vardı. Sınav için tüm yaşantını değiştirmek kesinlikle doğru çözüm değil. İşe de yaramıyor zaten. Değiştirmek yerine bir düzene sokmak gerekiyor hayat tarzını. Bu yarışma dasınava hazırlanırken deşarj aleti olarak kullanılabilir bence.Bu da bir çözüm olurdu belki. Kızmazdık sonuç gecelerinde burada olmamana, hatta gelirsen atardık konudan.![]()
Aga be.. NedenÇeyrekte elendiğin Kuzu Kuzu'nun burada zirveyi alması...
Yak yak![]()
Hayırlısı neyse o olsunHerkese eşit yaklaşıp anket kararı alacağım. Elenen 3 yarışmacıyı ankete alıp en çok oy alan geri dönecek. Böyle bir çözüm ürettim kendimce. Bakalım.![]()
Benimki elendi.Tam puan verdiğim şarkı az daha eleniyormuş.![]()
Ben sizin kadar marjinal takılmıyorum. O yüzden benimki daha önemli olay bence.Benimki elendi.![]()
@phoebebuffay AÇıkçası bu yarışma özelinde tercihlerini keyifle takip ettiğim bir adaydı.@phoebebuffay arkadaşımız sınava hazırlandığı için yarışmaya katkı sağlayamayacağını söyledi ve o yüzden yarışmadan çekilme kararı aldı. Yeni yarışmacı için değerlendirme yapacağız.
Bilginize..
2010 sonrası yabancı şarkı seçmeye şimdiden başlamanızı hatırlatarak bitiriyoruz geceyi. Şarkılar yarın 17.00'da yeni açılacak konudan paylaşılacak.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @emreemreu @xdragxx @Felon