- Reaksiyon puanı
- 58,351
- Puanı
- 1,061
Yine kişilere göre biraz oylar verilmiş sanki.Sıla her zaman forumda en üst sıralarda olurdu.
@sokak sanati
@Ahmed 'e kıymışlar.
Yine kişilere göre biraz oylar verilmiş sanki.Sıla her zaman forumda en üst sıralarda olurdu.
@sokak sanati
Tecrübesizsin dahaHep Kuzu Kuzu'yu seçmediğim için böyle oluyor.@dreamy
Çakkıdı olmasa başka bi şarkısı olsa ben de düşük puan verirdimAma çakkıdı Kenanın ilk yıllarindaki şarkılar gibi efsane olmuş
en azından benim içn
![]()
Neden mi sabahın 6'sında tam puan? #2012kardeşliğiKaldığımız yerden devam ediyoruz. @Felon 'un sabahım 6'sinda sırf sizler için oy vermesine peki ne diyorsunuz
Sırf senin için bu saatte yaptım bak😂
1 Sevdanın Son Vuruşu
2 İsyankar
3 Araba
4 Gülşen
5 Yıldız Tilbe
6 Acisada öldürmez
7 Sevişmeden uyumayalım
8 Kuzu Kuzu
9 Ajda Pekkan
10 Murat Kekilli
11 Manga
12 Göksel
13 Kenan
14 MFÖ
15 YalınAyak
İyi yapmışsın reyiz
Umarım heyecan yapıyorsundur.@Ahmed 'e kıymışlar.![]()
Benden önce kapan olur diye düşünmüştüm..Sen şarkını benden önce atmıştın diye hatırlıyorum seçebilirdin.![]()
Memleket gibisi yok
Uydurma be
Kuzu Kuzu aklıma gelmişti zaten ama çok kapan olur diye yanaşmadım. Bu şarkı da gayet iyi ben daha ne yapayım.Tecrübesizsin dahaUzun zamandır jürisin, zamanla alışıp pişeceksin
![]()
yemekleri mahaf etti kanlı tavuk kanlı hindi @BullyMemleket gibisi yok![]()
Kişilere göre oy veriliyor sanki öyle hissettim, sıla her zaman iyi puanlar alırdı.Bilemiyorum artık.![]()
Uydurma beŞarkı gayet sağlam ama bu yarışma ile ms farklı konsept olarak. Burada tüm şarkılar sağlam ve ödüllü
@phoebebuffay teşekkür ederim güzel puan![]()
Kişilere göre oy veriliyor sanki öyle hissettim, sıla her zaman iyi puanlar alırdı.![]()
Oraya bir Kekilli hesabı da rica edeceğim.Forumun yeni kadın üyelerinden zevk sahibi @phoebebuffay 'in oyları.
14 Zalim
13 Haberi Olsun
12 Araba
11 Sevdanın Son Vuruşu
10 Sevişmeden Uyumayalım
9 Acısa da Öldürmez
8 Of Of
7 Sarı Laleler
6 İsyankar
5 Kuzu Kuzu
4 Uzaktan
3 Yakar Geçerim
2 Bu Akşam Ölürüm
1 Çakkıdı
Eniştemize verilen bu düşük puanın hesabı illa sorulacak.
Ezildiği zaman aklıma geldi almayayımRihanna eze eze almıştı.
Haftaya Elenmezsen Rihanna seç. Bir ilk yaşatalım sana![]()
He, aklına geldiyse iyiKuzu Kuzu aklıma gelmişti zaten ama çok kapan olur diye yanaşmadım. Bu şarkı da gayet iyi ben daha ne yapayım.![]()
Son oylar iyi gibi geldi eleneceğini sanmıyorum.Benden önce kapan olur diye düşünmüştüm..Bana az destek ol be harcatma Tarkan club'ı.
![]()