@Forumdash veya ben gittik.@dreamy elendi sanırım
Gençler gümbür gümbür geliyor.Genç kitle istisnasız 1 verdi şarkıma
Üstüme alındım.Gençler gümbür gümbür geliyor.
Bu üye benim seçimlerimi genelde beğenmiyor.@Felon'un Oyları:
1p Sertab Erener - Söz Bitti 10/5
2p Şebnem Ferah - Hoşçakal 10/7
3p Yalın - Ki Sen 10/7
4p Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 10/8
5p Erkin Koray - Çöpçüler 10/9
6p Candan Erçetin - Gamsız Hayat 10/10
normalde almanız gereken puanlar sağ taraftakiler
Evet öyle oldu.Genç kitle istisnasız 1 verdi şarkıma
Emeklerine sağlıkOylama bitmistir, herkese tesekkürler. Sonuclar birazdan ana sayfada!
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Canınız sağolsun elenmedim en azındanEvet öyle oldu.
Reyting bende demiştim
Canınız sağolsun elenmedim en azından
Sen nerden geldin, git eledik biz seni.Reyting bende demiştim
30 sayfa bile olmamış ay neyse yazıp da reyting kazandırmayatımSen nerden geldin, git eledik biz seni.
MoodOylama bitmistir, herkese tesekkürler. Sonuclar birazdan ana sayfada!
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
6 kişi kaldı ondandır, üstüne alınma.30 sayfa bile olmamış ay neyse yazıp da reyting kazandırmayatım