Gençler gümbür gümbür geliyor.Genç kitle istisnasız 1 verdi şarkıma![]()
Üstüme alındım.Gençler gümbür gümbür geliyor.![]()
Bu üye benim seçimlerimi genelde beğenmiyor.@Felon'un Oyları:
1p Sertab Erener - Söz Bitti 10/5
2p Şebnem Ferah - Hoşçakal 10/7
3p Yalın - Ki Sen 10/7
4p Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 10/8
5p Erkin Koray - Çöpçüler 10/9
6p Candan Erçetin - Gamsız Hayat 10/10
normalde almanız gereken puanlar sağ taraftakiler![]()
Evet öyle oldu.Genç kitle istisnasız 1 verdi şarkıma![]()
Emeklerine sağlıkOylama bitmistir, herkese tesekkürler. Sonuclar birazdan ana sayfada!
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Canınız sağolsun elenmedim en azındanEvet öyle oldu.![]()
Reyting bende demiştim
Canınız sağolsun elenmedim en azından![]()
Sen nerden geldin, git eledik biz seni.Reyting bende demiştim![]()
30 sayfa bile olmamışSen nerden geldin, git eledik biz seni.![]()
MoodOylama bitmistir, herkese tesekkürler. Sonuclar birazdan ana sayfada!
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
6 kişi kaldı ondandır, üstüne alınma.30 sayfa bile olmamışay neyse yazıp da reyting kazandırmayatım
![]()