Senin yüksek verdiğin zamanlar da genelde kötü gidiyorum tıpkı bu hafta gibi.İki haftadır şaşırtıyorsun
Senin yüksek verdiğin zamanlar da genelde kötü gidiyorum tıpkı bu hafta gibi.İki haftadır şaşırtıyorsun
Çok yerli ve milli bir adminsin helal olsun.Cidden bu arada Golf ve Pandayı Algida'dan daha çok seviyorum yazın herkes magnum, algida alırken ben Golf, panda alıyordum..
Yine geçmişimi mi kurcalamaya başladın.
Zaten diğer markalarının dondurmalarına benzer ürünler de yapıyor, bir şey kaybetmemişsin canım.Bizim eski evin oradaki büfede Panda dolabı vardi ben Panda ile büyüdüm başka da görmedim taşındığımızdan beri...
Ben yapmadan puanladım demiştin zatenRecaptan kırdım
Söz öyle canım alakası yok.Ser derken beim art niyetle mi onu oraya koyduğumu söylüyorsun..
Bi Cumhuriyet'ten nefret ediyordun, onun dışında tüm şarkılarını sevdiğine eminim.
Tek şarkı yaptı Aleyna, kimse Yalın gibi süreklilik yakalayamadı 4 büyük hit..
Ben yapmadan puanladım demiştin zaten
Yine geçmişimi mi kurcalamaya başladın.
Yerli ve milli dedin beni yakaladın Geri aldım lafımıYerli ve milli markamız lütfen. Bunun üstüne çıkamazdı zaten.
Ben emekliyim bir kere.Çok yerli ve milli bir adminsin helal olsun.
Türkiye'deki dondurmaların hepsi birbirinden beter maalesef, içindekiler kısmını gördüğümden beri dondurmaların gözümdeki itibari bayağı zedelendi. Yalnız Golf ve Panda bulmak çok zor artık. Algida her yeri ele geçirdi.
Sikandal resmen Sunucunun recapine göre oy verdin @keremEvet işte sonrada değiştirmedim.
Doğru anı mı kolluyorsun yaniYok geçen sefer bulmuştum. Yeri ve zamanını biliyordum