Yok yok gidici bu seferBu @xemrexxx gebermiyor arkadaşlar @kerem de hep sona atıp sonra pacman gibi yedirtiyor emreye @dreamy @Ahmed biri elenecek@Forumdash @xBUGRAx @eskici @mrt-06 @Bully @sokak sanati
Yok yok gidici bu seferBu @xemrexxx gebermiyor arkadaşlar @kerem de hep sona atıp sonra pacman gibi yedirtiyor emreye @dreamy @Ahmed biri elenecek@Forumdash @xBUGRAx @eskici @mrt-06 @Bully @sokak sanati
Haluk Şirin dönmüş yine TV8'deki yemek yarışmasını yapan oymuş.Cidden bu sezon hiç uğraşmadılar valla, niye böyle yapıldı anlamadım.
Senin de Kellen gidiciYok yok gidici bu sefer
Shakiranın şarkıları sonra değişik şarkılar bonbon falan ama ben shakiranın eski şarkılarından seçtirirdim @xemrexxx e seçeneklerde loca vardıDiger secenekleri neydi merak ettim bak söylemedin.
Dikkat ettiniz mi viral olmuş şeyler, capsler vs. hep Show TV'den çıkıyor.@Çiğdem @xBUGRAx @sokak sanati
Yooo
@Dosi@Dosi'nin Oyları:
1 verdikleri eleniyor genelde.
Enler listesine yoğunlaştığım için çok detaylı düşünmedim ama yinede şarkıları 2 kere dinledim. 2 ve 3 aynı şarkı gibi geldi bananormal şartlarda iyi puanlar alırdı ama ilk 3te yer verdiklerim anlamı var bende😊
2 Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
7 Las Ketchup - Asereje ♥(Kutlama konumda hayal kırıklığına uğratsanda kıyamadım şarkıyaarkdaşlarımla az dinlemedim bu şarkıyı)
5 Manu Pilas - Bella Ciao
1 Indila - Derniere Danse (çok zayıf geldi diğerlerinin yanında)
3 Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
4 Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
6 Shakira & Maluma - Chantaje♥
Beni dinlemediğin için kaybediyorsunSenin de Kellen gidici
Kendi kendini bitirdi, Acun'un peşine takılıp..Haluk Şirin dönmüş yine TV8'deki yemek yarışmasını yapan oymuş.
Gidiyorum...@serhatt'ın Oyları:
7- Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
6- Indila - Derniere Danse
5- Las Ketchup - The Ketchup Song
4- Manu Pilas - Bella Ciao
3- Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
2- Shakira & Maluma - Chantaje
1- Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
Yok artık asıl Bu Tarz Benim iken fenomendi İBS'yi izleyen olmadı.
Buna koca bulun kör topal.Ay hadi evleneyim sıkıldım bu yarışmadan. Ss
Zamanında show-da günlük 4-5 arası, final geceleri 6-7 alırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?