Yok yok gidici bu seferBu @xemrexxx gebermiyor arkadaşlar @kerem de hep sona atıp sonra pacman gibi yedirtiyor emreye @dreamy @Ahmed biri elenecek@Forumdash @xBUGRAx @eskici @mrt-06 @Bully @sokak sanati
Yok yok gidici bu seferBu @xemrexxx gebermiyor arkadaşlar @kerem de hep sona atıp sonra pacman gibi yedirtiyor emreye @dreamy @Ahmed biri elenecek@Forumdash @xBUGRAx @eskici @mrt-06 @Bully @sokak sanati
Haluk Şirin dönmüş yine TV8'deki yemek yarışmasını yapan oymuş.Cidden bu sezon hiç uğraşmadılar valla, niye böyle yapıldı anlamadım.![]()
Senin de Kellen gidiciYok yok gidici bu sefer![]()
Shakiranın şarkıları sonra değişik şarkılar bonbon falan ama ben shakiranın eski şarkılarından seçtirirdim @xemrexxx e seçeneklerde loca vardıDiger secenekleri neydi merak ettim bak söylemedin.![]()
Dikkat ettiniz mi viral olmuş şeyler, capsler vs. hep Show TV'den çıkıyor.@Çiğdem @xBUGRAx @sokak sanati
Yooo
@Dosi@Dosi'nin Oyları:
1 verdikleri eleniyor genelde.
Enler listesine yoğunlaştığım için çok detaylı düşünmedim ama yinede şarkıları 2 kere dinledim. 2 ve 3 aynı şarkı gibi geldi bananormal şartlarda iyi puanlar alırdı ama ilk 3te yer verdiklerim anlamı var bende😊
2 Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
7 Las Ketchup - Asereje ♥(Kutlama konumda hayal kırıklığına uğratsanda kıyamadım şarkıyaarkdaşlarımla az dinlemedim bu şarkıyı
)
5 Manu Pilas - Bella Ciao
1 Indila - Derniere Danse (çok zayıf geldi diğerlerinin yanında)
3 Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
4 Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
6 Shakira & Maluma - Chantaje♥
Beni dinlemediğin için kaybediyorsunSenin de Kellen gidici![]()
Kendi kendini bitirdi, Acun'un peşine takılıp..Haluk Şirin dönmüş yine TV8'deki yemek yarışmasını yapan oymuş.![]()
Gidiyorum...@serhatt'ın Oyları:
7- Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
6- Indila - Derniere Danse
5- Las Ketchup - The Ketchup Song
4- Manu Pilas - Bella Ciao
3- Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
2- Shakira & Maluma - Chantaje
1- Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
Yok artık asıl Bu Tarz Benim iken fenomendi İBS'yi izleyen olmadı.
Buna koca bulun kör topal.Ay hadi evleneyim sıkıldım bu yarışmadan. Ss
Zamanında show-da günlük 4-5 arası, final geceleri 6-7 alırdı.