Sen çıkartıyorsunuzDikkat ettiniz mi viral olmuş şeyler, capsler vs. hep Show TV'den çıkıyor.@Çiğdem @xBUGRAx @sokak sanati
Sen çıkartıyorsunuzDikkat ettiniz mi viral olmuş şeyler, capsler vs. hep Show TV'den çıkıyor.@Çiğdem @xBUGRAx @sokak sanati
Ne o, ağzının suyu mu aktı yoksa .ss
Takılıyorum canım Show'un programcılığını sevmişimdir her zaman.Artık silahlarımız konuşuyor.
İvetNe o, ağzının suyu mu aktı yoksa .ss
4 tane 1 aldım üst üste. 😱@Dosi'nin Oyları:
1 verdikleri eleniyor genelde.
Enler listesine yoğunlaştığım için çok detaylı düşünmedim ama yinede şarkıları 2 kere dinledim. 2 ve 3 aynı şarkı gibi geldi bananormal şartlarda iyi puanlar alırdı ama ilk 3te yer verdiklerim anlamı var bende😊
2 Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
7 Las Ketchup - Asereje ♥(Kutlama konumda hayal kırıklığına uğratsanda kıyamadım şarkıyaarkdaşlarımla az dinlemedim bu şarkıyı)
5 Manu Pilas - Bella Ciao
1 Indila - Derniere Danse (çok zayıf geldi diğerlerinin yanında)
3 Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
4 Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
6 Shakira & Maluma - Chantaje♥
Korktun mu4 tane 1 aldım üst üste. 😱
Cidden bu sezon hiç uğraşmadılar valla, niye böyle yapıldı anlamadım.Takılıyorum canım Show'un programcılığını sevmişimdir her zaman.Şu an değil ama Global Medya'ya bıraktınız.
Elenen belli olmuşKIM ELENECEK?
4. Puan Durumu:
110 | bazinga | Las Ketchup - Asereje
110 | Forumdash(Çiğdem) | Luis Fonsi - Despacito
110 | xBUGRAx | Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
107 | mrt-06 | Manu Pilas - Bella Ciao
100 | dreamy | Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
96 | Ahmed | Indila - Derniere Danse
78 | xemrexxx | Shakira & Maluma - Chantaje
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Bunun best friendi bizim şirkette çalışıyor ben bir konuşayımAferin doğru yoldasın.
Geliyorum zirveye doğruEkli dosyayı görüntüle 83134
Iste simdi anlasildi.4 tane 1 aldım üst üste. 😱
Geliyorum zirveye doğruEkli dosyayı görüntüle 83134
O kadar emin olma.Elenen belli olmuş
Beybiteşkosu sus. Ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?