Sen çıkartıyorsunuzDikkat ettiniz mi viral olmuş şeyler, capsler vs. hep Show TV'den çıkıyor. @Çiğdem @xBUGRAx @sokak sanati
Sen çıkartıyorsunuzDikkat ettiniz mi viral olmuş şeyler, capsler vs. hep Show TV'den çıkıyor. @Çiğdem @xBUGRAx @sokak sanati
Ne o, ağzının suyu mu aktı yoksa .ss
Takılıyorum canım Show'un programcılığını sevmişimdir her zaman. Şu an değil ama Global Medya'ya bıraktınız.Artık silahlarımız konuşuyor.
İvetNe o, ağzının suyu mu aktı yoksa .ss
4 tane 1 aldım üst üste. 😱@Dosi'nin Oyları:
1 verdikleri eleniyor genelde.
Enler listesine yoğunlaştığım için çok detaylı düşünmedim ama yinede şarkıları 2 kere dinledim. 2 ve 3 aynı şarkı gibi geldi bana normal şartlarda iyi puanlar alırdı ama ilk 3te yer verdiklerim anlamı var bende😊
2 Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
7 Las Ketchup - Asereje ♥(Kutlama konumda hayal kırıklığına uğratsanda kıyamadım şarkıya arkdaşlarımla az dinlemedim bu şarkıyı )
5 Manu Pilas - Bella Ciao
1 Indila - Derniere Danse (çok zayıf geldi diğerlerinin yanında )
3 Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
4 Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
6 Shakira & Maluma - Chantaje♥
Korktun mu4 tane 1 aldım üst üste. 😱
Cidden bu sezon hiç uğraşmadılar valla, niye böyle yapıldı anlamadım.Takılıyorum canım Show'un programcılığını sevmişimdir her zaman. Şu an değil ama Global Medya'ya bıraktınız.
Elenen belli olmuşKIM ELENECEK?
4. Puan Durumu:
110 | bazinga | Las Ketchup - Asereje
110 | Forumdash(Çiğdem) | Luis Fonsi - Despacito
110 | xBUGRAx | Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
107 | mrt-06 | Manu Pilas - Bella Ciao
100 | dreamy | Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
96 | Ahmed | Indila - Derniere Danse
78 | xemrexxx | Shakira & Maluma - Chantaje
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Bunun best friendi bizim şirkette çalışıyor ben bir konuşayımAferin doğru yoldasın.
Geliyorum zirveye doğru Ekli dosyayı görüntüle 83134
Iste simdi anlasildi.4 tane 1 aldım üst üste. 😱
Geliyorum zirveye doğru Ekli dosyayı görüntüle 83134
O kadar emin olma.Elenen belli olmuş
Beybiteşkosu sus. Ss