bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,348
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Aha bu @xemrexxx nin Survivor konusunda attığı görsel. Hemen SS almışŞimdi gördüm Acun'un o tepki ne öyle.@sokak sanati @xBUGRAx @Ahmed @Bully @eskici @Çiğdem @denizz19 @bazinga @kerem @xemrexxx @Forumdash @alperuz @dreamy @Aserat @The_Erinch @pompy @Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Harunnn60 @MasacRE @Hachiko
https://twitter.com/x/status/1263452392495988739
@denizz35 miydi neydi o arkadaş evlensin önce bir.Her neyse konumuz bu değil ne zaman evleniyorsun
Sunum yapma yaa sen artık@kerem 'in oyları. Oyları az önce yolladı. @Ahmed galiba senin şarkı gidici. Mesaj var gibi hissettim
7p) Indila (Haftanın en iyi şarkısı, değeri bilinmesi dileğiyle.)
7p) Shakira
7p) Michel Telo
6p) Luis Fonsi
6p) Manu Pilas
5p) Las Ketchup
3p) Dan Omar (Açık ara haftanın en kötü şarkısı.)
@MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
@eskici Gibi @Tolstoyevski dende güzel puanları görmek güzel sayenizde puan geliyor @Forumdash @kerem@Tolstoyevski'nin Oyları:
7 - Despacito
6 - Ai Se Eu Te Pego
5 - Bella Ciao (original olanı ya da marşa yakın olanı olsaydı tam puan alırdı, ama bu versiyonu çok pop olduğu için sevemedim, sözlerin hatrına düşük vermek olmazdı...)
4 - Asereje
3- Derniere Danse
2- Danza Kuduro
1- - Chantaje (Waka Waka olsaydı çok daha yüksek puan verirdim, bu şarkı çok izlenmesine rağmen hitap etmedi )
Aman dikkat elinde kalıverir.
3 kötü değil, iyi de değil... @Tolstoyevski@Tolstoyevski'nin Oyları:
7 - Despacito
6 - Ai Se Eu Te Pego
5 - Bella Ciao (original olanı ya da marşa yakın olanı olsaydı tam puan alırdı, ama bu versiyonu çok pop olduğu için sevemedim, sözlerin hatrına düşük vermek olmazdı...)
4 - Asereje
3- Derniere Danse
2- Danza Kuduro
1- - Chantaje (Waka Waka olsaydı çok daha yüksek puan verirdim, bu şarkı çok izlenmesine rağmen hitap etmedi )
Teşekkür ederim bir gün bize gel seversin sevince çok güzelleşiyor
Aslında eleniyorsun yazmıştım klavye düzeltti ama bozmadım o da sana uyuyor nasılsa@denizz35 miydi neydi o arkadaş evlensin önce bir.
Bence berbat.3 kötü değil, iyi de değil... @Tolstoyevski
Kaçıncı 1 ya.@MasacRE'nin Oyları:
7 Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
6 Shakira & Maluma - Chantaje
5 Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
4 Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
3 Manu Pilas - Bella Ciao
2 Las Ketchup - Asereje
1 Indila - Derniere Danse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?